Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka’dan Anadolu’ya yardım eli

Karşıyaka’dan Anadolu’ya yardım eli

Anadolu'nun farklı il ve ilçeleriyle dayanışma ruhunu güçlendirmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, bu kez de Nevşehirli çocukların yüzünü güldürdü. Acıgöl’deki bir ilkokula Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi tarafından yepyeni sıralar gönderildi. 

  • Ege Postası
  • 02.10.2017 - 11:19

Karşıyaka Belediyesi, Nevşehir’in Acıgöl ilçesindeki 4 Temmuz İlkokulu’ndan gelen yardım çağrısını yanıtsız bırakmadı. Gelen talep üzerine, eğitim yuvasına 140 öğrencilik masa ve sandalye yardımı yapıldı. Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde (KARGEM) bulunan fazla sıralar, tıra yüklenerek yerine ulaştırıldı.

HÜZÜN SEVİNCE DÖNÜŞTÜ

Dökük haldeki eski sıralarda eğitim yılına başlamanın burukluğunu yaşayan Nevşehirli öğrenciler, Karşıyaka’dan gelen tırı büyük sevinçle karşıladı. Yepyeni masa ve sandalyelere kavuşan minikler ve öğretmenleri Karşıyaka Belediyesi’ne, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a ve KARGEM yöneticilerine teşekkür ederken, aileleri de “Çocuklarımız artık okula daha mutlu ve hevesli gidiyor. Yardım isteğimize karşılık veren, emeği geçen herkese minnettarız” dedi.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da “Her alanda sürdürdüğümüz dayanışma ve yardımlaşma faaliyetlerimizi Karşıyakamızın dışına da taşımaya gayret gösteriyoruz. Özellikle Anadolu’dan gelen talepleri gücümüz ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. 4 Temmuz İlkokulu’ndaki durumu öğrenince kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Nevşehirli öğrencilerin daha sağlıklı ve modern şartlarda eğitim alabilmelerine bir nebze de olsa katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Her şey çocuklarımız için” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.