Dolar 32,5104
%-0.11
Euro 34,7859
%-0.23
Altın 2.423,890
%-0.26
Bist-100 9.742,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'dan vefa örneği

Karşıyaka'dan vefa örneği

Karşıyaka Belediyesi Eylül Ayı olağa Meclis Toplantısında önceki hafta yaşamını yitiren İzmirli Gazeteci İsmail Ragıp Geçmen’in isminin Yamanlar Piknik Alanında bulunan tırmanma duvarı ve Paintball Sahası  içindeki alana verilmesi kararlaştırıldı.

  • Ege Postası
  • 06.09.2017 - 19:25

YAĞMUR UYGUR /EGEPOSTASI -  Karşıyaka Belediyesi Eylül ayı Meclis toplantısı Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar Başkanlığı'nda yapıldı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Akpınar 9 Eylül kutlamalarına tüm vatandaşları davet ederek “Dokuz Eylül’de, bu hafta işgalden kurtuluş zaferinin 95. yıl dönümünü hep birlikte kutlayacağız. 8 Eylül cuma günü fener alayı ile zafer türkümüzü söyleyeceğiz. Tüm İzmirlileri belediye önünde Türk bayraklarıyla bekliyoruz bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

Karşıyaka Belediyesi önceki hafta yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ameliyat olduğu hastanede yaşamını yitiren İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi, TRT İzmir Televizyonu yapımcı ve yönetmeni İsmail Ragıp Geçmen’in ismini Yamanlar’da yaşatma kararı aldı. Meclis üyeleri Yamanlar’da bulunan belediyeye ait tırmanma alanına Geçmen’in ismini oy birliği ile alana vermeye karar verdi.

Karşıyaka Belediyesi İşletme İştirak Birimi Müdürü Nurcan Geçmen’in eşi olan Ragıp Geçmen’e vefa örneği gösteren Belediye adına konuşan Başkan Akpınar, “Yamanlar da bulunan tırmanma alanına İsmail Ragıp Geçmen ismi verilecek. Önceki hafta kaybettik. TRT İzmir Televizyonunda yapımcı yönetmen görevindeydi. Nurcan Geçmen'in de eşiydi. Maceracı, heyecan dolu düzgün karakterli gazetecileri yaşatmak bizim görevimiz” dedi.

İZGÜ’NÜN ADI ANAOKULUNA

Eylül Meclisinde ayrıca 26 Ağustos’ta yitirdiğimiz yazar Muzaffer İzgü’nün adının da Belediye ye ait açılması planlanan anaokuluna verilmesi kararı alındı. Okula Karşıyaka’nın Filizleri Muzaffer İzgü  anaokulu ismi verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Fikri Altay Mahallesinde bulunan futbol tesislerine ise Fkri Altay mahallesi eski muhtarı, Disk Genel Başkanı Kani Beko’nun Babası Ahmet Beko isminin verilmesine karar verildi.

 Başkan Akpınar meclis açılışında yaptığı konuşmada daha çok hizmet vurgusu yaparak “Bu meclis toplantısını işbaşı çağrısı olarak adlandırıyorum. Çok çalıştık daha çok çalışacağız. Karşıyaka sevdalısı olduğumuzu asla unutmayacağız” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.