Dolar 32,3473
%0.09
Euro 35,1165
%0.15
Altın 2.332,310
%0.51
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka hamsi ziyafetine hazırlanıyor

Karşıyaka hamsi ziyafetine hazırlanıyor

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından her yılın son ayında düzenlenen Hamsi Şöleni, bu yıl 9. kez ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor. 

  • Ege Postası
  • 03.12.2016 - 10:56

Karşıyaka ilçesinde, Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından her yıl düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan Hamsi Şöleni için geri sayım başladı.

Karşıyaka Belediyesinin desteği ve İZFAR Organizasyon'un katkılarıyla düzenlenecek etkinliğin bu yıl 09-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleşeceği öğrenirken, şölende eşya stantları açılıp ücretsiz hamsi ikramı yapılacak. Katılımcıların yöresel yemekleri de tatma imkanı bulacağı şenlikte, Karadeniz müzikleri ve dansları ziyaretçilerin içini ısıtacak. Bostanlı Pazaryerinde gerçekleşecek olan etkinlik hakkında bilgi veren KADEKON Başkanı Hızır Murtazaoğlu, "İzmir'de yaşayan Karadenizlilerin yanı sıra tüm İzmir halkının ilgi göstermesi sayesinde 9'uncu yılımıza geldik. En büyük teşekkürümüz, artık gelenekselleşen Hamsi Şöleni'mize her yıl katılarak, bizi yalnız bırakmayan tüm ziyaretçilerimize. Artık kocaman bir aileyiz. Yeni yıla günler kala düzenlediğimiz Hamsi Şöleni'mize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.