Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka sahasında puan dağıtıyor

Karşıyaka sahasında puan dağıtıyor

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Karşıyaka, iç sahada oynadığı son 4 maçtan yenilgiyle ayrıldı, zirveye ortak olma fırsatını kaçırıp ilk 5'i de riske soktu. Sezon başında iç sahada puanları 3'er 3'er toplayıp deplasmanda kayıp veren Karşıyaka, son haftalarda da sahasında puan dağıtıyor.

  • Ege Postası
  • 13.02.2017 - 16:58

Dış sahada oynadığı son 3 maçı kazanan yeşil kırmızılı ekip, evinde devrenin son sınavında Menemen Belediyespor'a 2-1 mağlup olduktan sonra ikinci yarıda İzmir'de gol bile atamadı.

Karşıyaka, ikinci yarıda Teknik Direktör Turgut Uçar yönetiminde sahasında oynadığı maçlarda Bugsaşspor'la golsüz berabere kalıp rakiplerinden Ankaragücü'ne 2-0, son sınavda ise Hatayspor'a 3-0 yenildi. Yeşil kırmızılı ekip, iç sahadaki son 3 maçta da kırmızı kart görerek oyunu 10 kişi tamamladı. 

Hatayspor yenilgisinin çok kötü olduğunu söyleyen Başkan Mutlu Altuğ, "Rakiplerimizin birbiriyle oynadığı haftada fırsat teptik. Play off yarışı da zorlaştı. Artık bundan sonrasına bakmak lazım" dedi.

Karşıyaka'da bu sezon performansıyla takımı sırtlayan isimlerin başında gelen kanat oyuncusu Tayfun, Hatayspor maçının ilk yarısında 1 dakika içinde gördüğü 2 sarı kartla oyun dışı kaldı. Tayfun karşılaşmasının ikinci yarısını da yasak olmasına rağmen saha içine gelerek yedek kulübesinin yanından izledi.

Pınar Karşıyaka'da mağlubiyetler masaya yatırılıyor

Spor Toto Basketbol Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 3 maçını kaybeden Pınar Karşıyaka'da Şube Sorumlusu Serdar Işıldar, Antrenör Nenad Markovic'le durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. 

Boşnak çalıştırıcıyla zaten sürekli temas halinde olduklarını dile getiren Işıldar, "Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa'da kritik virajlardayız. Bu zorlu periyotta takımımıza güveniyoruz. Son maçlardaki düşüşün nedenlerini araştırıp yerli ve yabancı oyuncuların performanslarını artırabilmek için neler yapabileceğimizi görüşeceğiz. Toplantıdan hocamızla yolların ayrılabileceği gibi farklı anlamlar çıkarmak ise yanlış. Böyle bir düşüncemiz yok" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.