Dolar 32,3111
%0.19
Euro 35,0577
%-0.18
Altın 2.277,800
%0.01
Bist-100 8,99
%2.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka, Tiyatro Festivali'ne kavuşuyor...

Karşıyaka, Tiyatro Festivali'ne kavuşuyor...

Ülkemizin en iyi tiyatroları İzmirlilerle buluşuyor. 1. Karşıyaka Tiyatro Festivali 25 Mart'ta başlıyor. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek ve geleneksel hale getirilecek festivalde 14 günde 13 oyun, 95 oyuncu 14000 seyirciyle buluşacak.

  • Ege Postası
  • 24.03.2017 - 09:31

Ülkemizde en çok sevilen sanatçılardan Müjdat Gezen, Ayşen Gruda, Nurseli İdiz, Sunay Akın, Sumru Yavrucuk, Ferhan Şensoy, Hakan Yılmaz, Hakan Meriçliler, Haldun Dorman gibi pek çok sanatçı İzmirli sanatseverler ile buluşacak.

Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Suat Taşer Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleştirilecek festival 25 Mart 2017 Cumartesi günü Sumru Yavrucuk’un oynayacağı  “Shirly” isimli oyunla başlayacak. Festivalin ikinci günü ise farklı anlatım ve sunumlarıyla Sunay Akın ”Görçek” ile sahne alacak. 27 Mart Pazartesi günü ise Müjdat Gezen  tarafından sahneye konulan,  ülkemizin en çok takip edilen köşe yazarlarından Yılmaz Özdil’in yazılarından hazırlanan “Köşe Yazıları” isimli oyun sahnelenecek.

Festival kapsamında, Trump tiplemesiyle büyük ilgi gören Erhan Yazıcıoğlu, Volkan Severcan, Nurseli İdiz ve Melda Gür’ün yer aldığı Sahnekarlar ”Aşk-ı Memduh” ,  Ferhan Şensoy’un yazıp yönettiği Ortaoyuncular ‘ın sahnelediği  ”Nereye Gidiyor Lan Bu Gemi”, duayen oyuncularımızdan  Ayşen Gruda’nın oynadığı  “Deli Kadın”,  Hakan Yılmaz ile Hande Subaşı’nın oynadığı “Yetersiz bakiye”,  Sadri Alışık Tiyatrosu ”Bir Hayvanat Bahçesi”, Hakan Meriçliler ile Begüm Kütük Yaşaroğlu’nun rol aldığı “Binde Bir Gece Diyalogları”, Başrollerini ünlü oyuncu Haldun Dormen’in oynadığı , Kibarlık Budalası”,  müzikli oyunu ile Levent Üzümcü Tiyatro İstanbul ile  ”Anlatılan Senin Hikayendir", 7 Nisan’da gerçekleşecek son gecede ise  Canan Atalay, Mahmut Gökgöz, Nail Kırmızıgül, Sezgi Mengi,  Şebnem Özinal, Tuna Orhan ve Yasemin Balık’ın sahne aldığı  Özkaya Yapım ”Ters Köşe” adlı oyun tiyatroseverlerin karşısında olacak. Festival kapsamında ayrıca 6 Nisan Perşembe akşamı ise Yeni Türkü’nün “Tiyatro Tadında Konser” programı gerçekleşecek.  Festival biletleri biletix ve Suat Taşer Tiyatro gişesinden alınabilecek.

Bilgi: 0232-362 6161 veya 0532-134 04 34

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.