Dolar 32,5719
%0.1
Euro 34,8963
%0.19
Altın 2.427,070
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'ya 5 farklı forma

Karşıyaka'ya 5 farklı forma

İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka, yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımını hafta sonu yapacak.

  • Ege Postası
  • 03.08.2017 - 15:39

Futbol Şube Sorumlusu Şevket Pehlivan, yeni sezon için anlaştıkları İtalyan markası Legea'nın kendileri için 5 farklı forma dizayn ettiğini belirterek, "Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda, 12 Ağustos Cumartesi ya da 13 Ağustos Pazar günü, formalarımızı futbolcularımızla tanıtacağız" diye konuştu.

Aynı gün 2017-18 sezonu kombine fiyatlarının da açıklanacağını dile getiren Pehlivan, "Kombine alana forma kampanyası yapmayı düşünüyoruz. Kreasyonda yeşil kırmızı renklerin yanı sıra HB Pehlivanoğlu İnşaat firmamızın rengini temsilen turkuaz renkli forma da yer alacak. Taraftarlarımızın yeni sezon formalarımızı beğeneceğine inanıyoruz. Legea farklı tasarımlarıyla bizleri tatmin etti. Ayrıca bu lansmanda 5 adet formayı açık artırma ile satışa sunup gelir elde edeceğiz" dedi.

AFYON KAMPI BİTİYOR

Karşıyaka, yarın sabah yapacağı antreman sonrası Afyonkarahisar kampını noktalayarak İzmir'e dönecek. Karşıyaka, 2 günlük izin ardından pazartesi günü Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yeniden çalışmalarına başlayacak. Yeşil kırmızılılarda futbola sponsor olduktan sonra şube sorumluluğuna getirilen Şevket Pehlivan, pazartesi günü tesislerde kurban kestirecek. Afyon kampında oyuncularla tanışan Pehlivan'ın, pazartesi günü bazı futbolculara ödeme yapacağı öğrenildi. (DHA)

Pınar Karşıyaka kombine fiyatlarını açıkladı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.