Dolar 32,5610
%0.27
Euro 34,6856
%-0.13
Altın 2.490,750
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'ya prim morali

Karşıyaka'ya prim morali

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cuma günü play off yarışındaki kritik deplasman maçında Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak Karşıyaka'da son Eyüpspor galibiyetinin primleri, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın katkısıyla dağıtıldı.

  • Ege Postası
  • 12.04.2017 - 17:03

Geçtiğimiz hafta Niğde Belediyespor mücadelesinin toplam 83 bin TL tutarındaki primlerini de karşılayan Akpınar, play off yarışındaki kalan 5 maçın primini de üstleneceğini açıklamıştı. Primlerin ödenmesiyle Kulüp Başkanı Mutlu Altuğ ve 2'nci Başkan Yener Eyüboğlu da antrenmanı ziyaret ederek futbolcularla bir araya geldi.  

Karşıyaka'da Etimesgut deplasmanının giderlerini yönetici Mehmet Meçin karşılayacağı açıklandı.

Karşıyaka'da Metin seferberliği

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cuma günü play off yarışındaki en önemli sınavlardan birinde Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak Karşıyaka, arka adalesinde sakatlık bulunan Metin'i maça yetiştirmeye çalışıyor.

Bu sezon tamamı ilk 11'de olmak üzere 29 lig maçında forma giyip toplam 2578 dakika sahada kalarak takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan 24 yaşındaki stoper, arka adalesindeki sakatlık nedeniyle geçen haftadan bu yana takımla çalışamadı. Metin, takımdan ayrı düz koşulara ancak dün başlayabildi. 

Teknik Direktör Atilla Güneş, savunma kurgusunun en önemli isimlerinden biri olan Metin'in kritik müsabakaya yetiştirilmesine büyük önem veriyor. Metin'in dönüşü kadrodaki alternatifleri de artırıp genç teknik adamın elini güçlendirecek. Son durumu maç günü belli olacak Metin, deplasman kafilesine dahil edilecek. Hücumda Can ve Hakan'ın da cezalı olduğu Karşıyaka, maçın oynanacağı Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nın saha zemini sentetik çim olduğu için son antrenmanını aynı zemine sahip Çiğli Atatürk Stadı'nda yaptı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.