Dolar 32,4970
%0.27
Euro 34,6042
%0.32
Altın 2.477,660
%-0.22
Bist-100 9.582,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaya: Göztepe Süper Lig'e çıkacak!

Kaya: Göztepe Süper Lig'e çıkacak!

Sezon başından beri Göztepe'nin içeride ve dışarıda bütün maçlarına giden, takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, camiaya birlik olma çağrısında bulundu. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya'dan Göztepe açıklaması

  • Ege Postası
  • 04.02.2017 - 11:02

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, katıldığı bir radyo programında sunucunun, "Göztepe Süper Lig'e çıkabilecek mi'" sorusuna, "Hasret sona erecek, efsane hak ettiği yere dönecek, Göztepemiz Süper Lig'e yükselecek" cevabını verdi. Göztepe'nin oldukça başarılı bir sezon geçirdiğini, 35 puanla lider olduğunu hatırlatan Kaya, "19. hafta tamamlandı. Şu anda 35 puanımız var. Bu şekilde lig tamamlanmış olsa, 35 puanlı Eskişehirspor ile ikili averajda önde olduğumuzdan dolayı lider olarak Süper Lig'e çıkmış olacağız. Geçtiğimiz yıl sezon boyunca 38 puan toplayabilmiştik. Geride kalan haftalarda da aynı performansı gösterip Göztepemiz'i hak ettiği yere çıkartacağız, hiç kimsenin endişesi olmasın. Yeter ki, buna inanalım. Yeter ki, bir ve beraber olalım. Yeter ki, hep destek tam destek diyelim. Göztepe, şampiyonluğun en büyük adayıdır. Hocasıyla, futbolcusuyla, taraftarıyla tek yürek olarak hedefe yürümektedir" dedi.

Göztepe Başkanı Sepil yakındı: 'İzmir’den destek göremiyoruz!'

Hep destek tam destek 

Sezon başından beri Göztepe'nin içeride ve dışarıda bütün maçlarına giden, takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kaya, camiaya birlik olma çağrısında bulundu. Takım lider durumdayken, her şey çok güzel giderken, şampiyonluğun en büyük adayı konumundayken yapılan eleştirileri haksız bulduğunu belirten Kaya, "Başkanımız Mehmet Sepil'in basına yansıyan açıklamalarını hep birlikte gördük. Kendisine hak veriyorum. Bizim İzmir'de en büyük sıkıntımız, yumruğu bir yere vuramamamız. Bu makus talihi değiştirmemiz gerekiyor. Göztepe lider, şampiyonluğun en büyük adayı, hedefe kilitlenmiş gidiyor, bakıyoruz hoca eleştiriliyor, futbolcular eleştiriliyor. Bunu çok yanlış buluyorum. Bunu yapmayalım. Enerjimizi birlik ve beraberliğimiz için harcayalım. Hep destek, tam destek diyelim. Okan hocaya, futbolcularımıza, büyük taraftarımıza inanıyor, güveniyoruz. Şanlı Göztepemiz şampiyon olacak, en büyük mutluluğu o zaman hep birlikte yaşayacağız" şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.