Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaybolan Alzheimer hastası ölü bulundu

Kaybolan Alzheimer hastası ölü bulundu

İzmir'in Dikili İlçesi'nde, bir hafta önce ortadan kaybolan Alzheimer hastası 71 yaşındaki Hasan Soykan'ın cesedi, zeytinliğinde ağaca asılı bulundu. Soykan'ın intihar ettiği belirlendi. Dikili'de kaybolan Alzheimer hastası

  • Ege Postası
  • 07.06.2017 - 18:57

İZMİR - Dikili'nin Çandarlı Mahallesi'ndeki evinden geçen 31 Mayıs'ta, yakınlarının bir anlık dalgınlığından yararlanarak çıkan Alzheimer hastası Hasan Soykan, ortadan kayboldu. Soykan'ın akşam eve dönmemesi üzerine merak eden yakınları, gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisine ulaşamayınca polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. 3 çocuk babası Soykan, güvenlik güçlerinin tüm aramalarına rağmen bulunamadı.

Ailesinin endişeli bekleyişi sürerken, bu sabah acı haber geldi. Çandarlı girişindeki Hayıtlı Mevkii'nde bir zeytinliğinde Hasan Soykan'ın ağaca asılı cansız bedeli bulundu. Ortadan kaybolmadan iki gün önce Alzehimer hastası olduğunu öğrenen Soykan'ın, intihar ettiği belirlendi. Soykan'ın cesedi, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adil Tıp Morgu'na gönderildi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.