Dolar 32,4732
%-0.04
Euro 34,7458
%-0.65
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayıp Mehmet ile ilgili o görüntüler kafaları karıştırdı

Kayıp Mehmet ile ilgili o görüntüler kafaları karıştırdı

Emekli komiserin denize girerken otomobilde uyur halde bıraktığını ve kaybolduğunu söylediği oğlu Mehmet bulunamadı. Babanın, olay günü kullandığı cipinde minik Mehmet'in görünmemesi ise akıllarda soru işareti bıraktı. Mehmet hala kayıp... Cinayet bürosu devreye giriyor

  • Ege Postası
  • 14.06.2017 - 14:51

İzmir'in Dikili İlçesi'nde emekli komiser Tarkan Tekelioğlu'nun geçen pazar günü plajda denize girerken cipte uyurken bıraktığı, döndüğünde kaybolduğunu söylediği 5 yaşındaki Mehmet Tekelioğlu tüm aramalara karşın henüz bulunamadı. Eşinden ayrı yaşayan ve 17 yaşında bir oğlu daha olan Tarkan Tekilioğlu, olay günü Dikili'ye gelirken MOBESE ve güzergahtaki güvenlik kamerası görüntülerde cipte minik Mehmet'in görünmemesi, akılları karıştırdı. 

Dikili'nin Bahçeliköy Mahallesi plajına geçen pazar günü saat 16.00 sıralarında 50 FD 038 plakalı cipiyle gelen emekli komiser 45 yaşındaki Tarkan Tekeoğlu, iddiaya göre, uyuyan oğlu 5 yaşındaki Mehmet'i araçta bırakarak serinlemek için denize girdi. Kayseri'den İzmir'e arazi bakmaya geldiğini söyleyen Tarkan Tekeoğlu, iddiaya göre, denize girmeye de pek uygun olmayan bölgede, bir süre sonra aracına dönünce, oğlunun cipte olmadığını gördü. Çevreyi arayan, ancak oğlunu bulamayan Tarkan Tekeoğlu durumu jandarmaya bildirdi. 

ALTINOVA'DA SAZLIK ALANLAR ARANIYOR
Çevredekilerin de yardımıyla bölgede arama yapan jandarma, Mehmet'i bulamadı. Arama çalışmalarına AFAD ve AKUT ekipleri de katıldı. Aramalar bugün de sürerken, çocuktan haber alınamaması üzüntü yarattı. Kayıp olan minik Mehmet'in üstünde kırmızı-beyaz bir tişört, mavi şort ve beyaz ayakkabı bulunduğu belirtildi. 

Aramalar bugün Altınova plajı çevresindeki sazlık alanlarda sürdürüldü. Güneş ışınlarının etkisini yitirdiği saat 16.30 sıralarında helikopter ve drone'larla da gökyüzünden aramalara destek verileceği belirtildi. 

MOBESE'YE GÖRE ÇOCUK CİPTE GÖRÜLMEMİŞ
Polislikten erken emekli olarak müteahhitlik yapan Tarkan Tekeoğlu ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı. 

Minik Mehmet'i arama çalışmaları sürerken jandarma ekipleri, cipin güzergahı olan Çanakkale'den itibaren, kaybolduğu İzmir'in Dikili İlçesi'ne kadar MOBESE ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı. 

İncelenen görüntü kayıtlarında ne ön ne de arka koltukta kayıp çocuğun görünmediği belirtildi. Ayrıca araçta çocuğa ait herhangi bir yedek kıyafet de bulunmadığı kaydedildi. Bugünkü çalışmalardan da bir sonuç alınamazsa, araştırmalara cinayet büro dedektiflerinin de dahil olacağı bildirildi.

Plajda kaybolan minik Mehmet, karadan ve havadan aranıyor

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.