Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayıp Mehmet olayında şok eden gerçek

Kayıp Mehmet olayında şok eden gerçek

İzmir Dikili'de emekli komiser Tarkan Tekeoğlu'nun, geçen pazar günü cipte uyurken bıraktığını iddia ettiği oğlu Mehmet'i arama çalışmalarını sürdüren jandarma, şaşkınlık yaratan gerçeği ortaya çıkardı. Kayıp Mehmet olayında flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 17.06.2017 - 09:14

İzmir’in Dikili ilçesinde kaybolduğu bildirilen 5 yaşındaki Mehmet Tekeoğlu 11 Haziran'da kaybolduğu bildirildiğinden bu yana her yerde aranıyordu.

İlçeye bağlı Bahçeliköy Mahallesi plajına giden babasının, uyuduğu için otomobilde bıraktığını, döndüğünde bulamadığını söylediği çocuk, kaybolmasının üzerinden 6 gün geçmesine rağmen bulunamamıştı.

İlçe Jandarma ekiplerinin de olayla ilgili soruşturmayı genişletmesiyle şok gelişme yaşandı. 

Ulaşılan kamera kayıtlarında baba Tarkan Tekeoğlu'nun ifadesinin aksine çocuğun araçta olmadığı görülmesi üzerine İstanbul'da annesinin yanına giden eşi Z.T.'ye ulaşıldı. Z.T. sadece 17 yaşında bir oğulları olduğunu eşiyle bir süredir boşanmasalar da aile bütünlüklerinin çok iyi olmadığını kaydetti. İfadeleri alınan anneanne G.K., anne Z.T. ve 17 yaşındaki B.S.T. böyle bir çocuk olmadığını kaydetti. Tarkan Tekeoğlu'nun kayıp çocuğu Mehmet'e ait olduğunu iddia ettiği fotoğrafların 17 yaşındaki çocuklarının 10 yıl önceki fotoğrafları olduğu ortaya çıktı. 

Emekli komiser Mehmet Tekeoğlu, şimdi 17 yaşında olan oğlu Batuhan ile

Jandarmanın yaptığı geniş çaplı tahkikatta Mehmet Tekelioğlu adında bir çocuğa ait SGK kaydı bulunmadığı da belirlendi. Yetkililerden polis kökenli olan baba Mehmet Tekeoğlu'nun ortadan kaybolduğu, telefonunun kapalı olduğu, arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

BU KEZ KENDİSİ ARANIYOR

Oğlunun plajda kaybolduğunu jandarmaya ihbar ettikten sonra ortada görünmeyen emekli komiser Tarkan Tekeoğlu, güvenlik güçlerine 5 gün süreyle karadan, denizden ve havadan olmayan çocuğu arattığı ortaya çıktıktan sonra izini kaybettirdi.

Yeniden ifadesine başvurulması için güvenlik güçlerinin her tarafta aradığı Tarkan Tekeoğlu'na henüz ulaşılamadı.

5 yaşındaki Mehmet'i arama çalışmalarına son verildi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.