Dolar 32,3398
%0.18
Euro 35,1129
%-0.2
Altın 2.238,510
%-0.22
Bist-100 8,77
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'da kış mesaisi

Kemalpaşa'da kış mesaisi

İzmir son yılların en soğuk kışını yaşarken; Kemalpaşa Belediyesi yolların kapanmaması için yoğun mesai veriyor. Belediye ekipleri Armutlu, Çambel, Bağyurdu, Ören,Yiğitler, Sarılar, Sinancılar, Gökçeyurt, Ulucak, Sarıçalı,bölgelerinde karları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 10.01.2017 - 12:51

Türkiye son yılların en soğuk kış aylarından birini yaşarken; İzmir’de sıcaklıkların elli yılın en düşük seviyesinde seyretmesi vatandaşı adeta donduruyor. Kemalpaşa’nın yüksek kesimlerinde ise kar yağışının etkili olduğu Ocak ayının başında, Kemalpaşa Belediyesi ekipleri de yolların kapanmaması için yoğun mesai harcıyor. Armutlu, Çambel, Bağyurdu, Ören,Yiğitler, Sarılar, Sinancılar, Gökçeyurt, Ulucak, Sarıçalı bölgelerinde, kalınlığı yer yer 30 santimetreyi bulan karları temizlemek için çalışan belediye ekipleri, bu kapsamda vatandaşın ulaşımda sıkıntı yaşamaması için zorlu doğa koşullarıyla mücadele ediyor.

Kemalpaşa’da kendisini hissettiren kış ayı için hazırlıklı oldukları bilgisini veren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Soğukların etkisini ilçemizde de hissediyoruz. Özellikle yüksek kesimlerde, kar kalınlığı yer yer 30 santimetreyi buluyor. Bu noktada ulaşımda aksamaların yaşanmaması hayati önem taşıyor. Belediye ekiplerimiz de vatandaşımızın sıkıntıya düşmemesi ve yolların daha güvenli olması için çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Fen İşleri ekiplerinin yolları açmak için çalıştığını aktaran Uğurlu, “İş makineleriyle yolların karla kaplı kısımlarını temizliyoruz. Yine, devrilen ağaçların trafiği aksatmaması için onları bulundukları yerden kaldırıyoruz. Daha sonra tuzlama çalışmaları yaparak, yolun açık kalmasını sağlıyoruz. Kar kalınlığının nispeten az olduğu kesimlerde ise tuzlama işlemleri yürütülüyor. Kışın son derece sert geçmesi nedeniyle çalışmalarımızı bugüne kadar aralıksız sürdürdük. Önümüzdeki süreçte de gerekli her türlü çalışmayı yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.