Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'da sezon sonu kampı

Kemalpaşa'da sezon sonu kampı

Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaz sezonu boyunca açılan, sportif, sanatsal ve kültürel kurslara katılan kursiyerlere yönelik olarak sezon sonu kampı düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 01.10.2017 - 11:36

Kamp, Kemalpaşa Belediyesi Park Orman sosyal tesislerinde Cumartesi günü başladı. Etkinlik, kurslara ve kampa katılan kursiyerlere yönelik düzenlenen sertifika programı ile son bulurken, kampa katılıp kursiyerlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Bir taraftan şehrimizi yeniden imar etmeye çalışırken diğer taraftan şehrimizde yaşayan 7’de 70’e toplumun bütün kesimlerini ihmal etmemeye çalışıyoruz” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde birçok kurs açarak topluma faydalı işler yapmak için gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Uğurlu, “Kemalpaşa’mızı yeniden şekillendirmek için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Ancak sadece proje üreten bir belediye değiliz. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde spor kulüpleri, Ahde Vefa Gençlik kulübü, Kadınlar Kulübü gibi birçok kulüp açarak vatandaşlarımıza yönelik eğitici, kültürel, sportif ve sanatsal kurslar düzenliyoruz. Böylelikle her alanda vatandaşlarımızla direkt temas kurmuş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye tarafından Kemalpaşa’ya kazandırılan cazibe merkezlerinden biri olan Park Orman Kemalpaşa sosyal tesislerinde sezon sonu kampı düzenlediklerini belirten Uğurlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yoğun geçen bir sezonun ardından burada kardeşlerimizle bir araya geldik. Hava soğuk olmasına rağmen yüreklerde ki sıcaklık ve samimiyet içimizi ısıttı. İşte biz bunu başarmak ve insanların samimiyetlerini kazanıp gönüllerine girebilmek için buradayız. Belediye olarak bu ve buna benzer aktiviteleri devam ettireceğimizi hatırlatarak kampa katılan bütün kursiyerlere teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.