Dolar 32,5700
%0.18
Euro 34,8735
%0.61
Altın 2.431,650
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Keman ustasından rock gecesi

Keman ustasından rock gecesi

31. Uluslararası İzmir Festivali’nin en sıra dışı konserlerinden birini, klasik kemanın büyük isimlerinden Nigel Kennedy ve grubu dün akşam AASSM’de verdi.

  • Ege Postası
  • 16.06.2017 - 09:24

Salonu Jimmy Hendrix’in ölümsüz ritimleriyle sallayan Nigel Kennedy ve ekibi, festival izleyicilerine unutulmaz bir rock gecesi yaşattı. Petkim’in program sponsorluğunda yapılan konserde Nigel Kennedy’e gitarist Doug Boyle, 18 yaşındaki gitar dehası Julian Buschberger ile Avrupa’nın ritim ilahları basçı Tomasz Kupiec ve davulcu Adam Czerwinski eşlik etti.

Konsere Hendrix’in unutulmaz Third Stone from the Sun ve olarak Purple Haze ile başlayan Kennedy, elektronik kemanıyla Hendrix’i aratmayacak sololar attı. Sağlam ritimler ve güçlü melodileri göz alıcı ışık dekoru destekledi ve ortaya unutulmaz bir konser çıktı.

Dinleyenlerini yüksek ritme alıştıran Kennedy, araya sıkıştırdığı minik bir Bach düzenlemesiyle aslında klasik kemanda ne denli eşsiz olduğunu da kanıtladı. Dinleyicileriyle sıcak bir ilişki kuran, ön sıralardaki hanımlara iltifatlar yağdıran, zeki esprileriyle salonu sık sık güldüren Nigel Kennedy, samimi ve sıcak yaklaşımları, alçak gönüllülüğü, virtüözitesi ve unutulmaz sahne şovuyla Uluslararası İzmir Festivallerinin unutulmazları arasına yerleşti.

31. Uluslararası İzmir Festivali 20 Haziran 2017 Salı günü Viyana Oda Orkestrası & Fazıl Say Konseri ile devam edecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.