Dolar 32,5883
%0.35
Euro 34,8412
%0.31
Altın 2.499,210
%0.59
Bist-100 9.662,00
%1.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kent Konseyi'nden CHP'ye ziyaret

Kent Konseyi'nden CHP'ye ziyaret

Selçuk Kent Konseyi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri resmi ziyaretlerine devam ediyor. 

  • Ege Postası
  • 06.12.2016 - 11:46

Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte kamu kurum ve kuruluşları tek tek ziyaret eden Selçuk Kent Konseyi Başkanı Atay Tozlu, CHP Selçuk ilçe örgütüne yaptığı ziyarette çarpıcı noktalara dikkat çekti. Başta STK ve siyasi partiler olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarını Kent Konseyi'ne sahip çıkmaya çağıran Tozlu, fikirlerin birlikte oluşması ve karara bağlanması adına tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte canla başla çalışacaklarını kaydetti. 

Kent konseylerinin her şeyden önce sosyal demokrat bir proje olduğuna dikkat çeken Selçuk Kent Konseyi Başkanı Atay Tozlu, kent konseyinin AK Partili bir belediye başkanının döneminde işlerlik kazanması ve bu nedenle baştan bazı çevreler tarafından tepkiyle karşılandığını anlattı. Kent Konseyine bugün daha çok sahip çıkılması gerektiğine dikkat çeken Tozlu, "Toplum zaten birkaç parçaya bölünmüş durumda. Bu bölünmeler, bu parçalanmalar kentimiz açısından iyi değil. Bu nedenle hep birlikte Kent Konseyine sahip çıkmalıyız" şeklinde konuştu.

Artık intikam duygularını bir kenara atmak gerektiğine ve birlikte karar verme zamanın geldiğini işaret eden Tozlu, geçmişte bunların yaşandığını ve hala yaşanmaya devam ettiğini söyledi. Cumhuriyet Halk Partisinden ve diğer partilerden kent konseyine destek beklediklerini dile getiren Tozlu, aynı desteği tüm sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlardan da beklediklerini belirterek, Selçuk Kent Konseyinin yeni Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte somut adımlar atacaklarını kaydetti.

Kent Konseyi Başkanı ve yürütme Kurulu üyelerini CHP olarak ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, yeni yürütme kurulu üyelerine başarılar diledi. CHP ilçe örgütü olarak bundan sonraki süreçte Kent Konseyi'nin yapacakları tüm çalışmalarında ortak kararlar alınarak somut adımlar atılmasını diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.