Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kerem Görsev öğrenciler için çalacak

Kerem Görsev öğrenciler için çalacak

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Vakfı Kadınlar Birliği Dönem Başkanı İhsan Özduran, Dünya Caz Günü'nde eğitim burslarında kullanılmak üzere Vakıf yararına düzenlenen gecede ünlü piyanist Kerem Görsev'in sahne alacağını bildirdi.

  • Ege Postası
  • 14.04.2016 - 11:11

Dünyaca ünlü piyanist Kerem Görsev, 30 Nisan Cumartesi günü, EBSO Vakfı Kadınlar Birliği tarafından organize edilen Dünya Caz Günü kutlamaları çerçevesinde Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne alacak.

EBSO Vakfı bünyesinde 2014 yılından bu yana mütevelli heyeti üyeliği görevini yürüten Kadınlar Birliği olarak eğitim, kültür ve sanat alanında İzmir'e yakışır çalışmalar içinde olduklarını ifade eden İhsan Özduran, her yıl yüzlerce öğrencinin burslarına katkı sağlamak amacıyla düzenledikleri etkinliklere İzmir halkının gösterdiği ilgi sayesinde devam ettiklerini söyledi.

Bu yıl da 30 Nisan Cumartesi akşamı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirecekleri Kerem Görsev konserine de büyük bir ilgi gösterildiğini ifade eden Özduran, "Doğunun en batısı batının en doğusu güzel İzmir'e, çağdaş sanat etkinlikleri ile Cumhuriyetin ilk yıllarındaki modern görüntüsünü hatırlatan, İzmir'e ve İzmirlilere çok yakışacağını düşündüğümüz bu konserimizde de Dünya Caz Günü'nde dünyaca ünlü caz piyanisti Kerem Görsev ile buluşmak üzere tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Sanata ve Vakfımıza gösterdikleri ilgi ve itibar için destek veren tüm gönül dostlarımıza Kadınlar Birliği Yönetim Kurulu adına gönül dolusu teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.