Dolar 32,5217
%-0.08
Euro 34,7710
%-0.27
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.713,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu 26 Mart'ta İzmir'e gelmeyecek!

Kılıçdaroğlu 26 Mart'ta İzmir'e gelmeyecek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni İzmir mesaisi için 26 Mart tarihi öne çıkmıştı. Genel Merkez, il örgütünün de önerisiyle İzmir'i taslak programdan çıkardı. Kılıçdaroğlu Nisan ayında İzmir'e gelecek. Genel Merkez il örgütünün önerisini dikkate aldı

  • Ege Postası
  • 20.03.2017 - 10:56

EGE POSTASI - Referandum çalışmaları kapsamında il il gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni İzmir mesaisi için 26 Mart öne çıkmıştı.

Bu kapsamda Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak İzmir'e gelmiş ve il örgütüyle programın detayları hakkında görüş alışverişinde bulunmuştu. Toplantıda il yöneticilerinin ve ilçe başkanlarının büyük bölümü Kılıçdaroğlu'nun fakrlı bir il de çalışma yapmasının daha yararlı olacağını dile getirmişti.

CHP İzmir'de gündem 26 Mart ve miting!

Kılıçdaroğlu'nun programlarıyla ilgilenen  Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Ege Postası'na verdiği bilgide 26 Mart'ta CHP Lideri'nin farklı bir il de çalışma yapacağını açıkladı. Toprak, Kılıçdaroğlu'nun 26 Mart'ta İzmir'e gelmeyeceğini söyledi. 

Kılıçdaroğlu'nun 26 Mart'ta İzmir'de STK ziyaretleri yapması ve  müzik eğitimi alan Suriyeli Mülteci çocuklarla sahneye çıkması planlanıyordu.

Kılıçdaroğlu'nun 25 Mart'ta Diyarbakır'da olacağı ve ertesi gün de Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da bir ile gitmesi bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.