Dolar 32,5162
%-0.09
Euro 34,7882
%-0.22
Altın 2.418,200
%-0.49
Bist-100 9.673,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu, bağa girip üzüm kesti

Kılıçdaroğlu, bağa girip üzüm kesti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa’daki üzüm mitingine katılmak üzere uçakla geldiği İzmir’de çok sayıda partili tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu daha sonra, karayoluyla Manisa'nın Alaşehir ilçesine geçti. Kılıçdaroğlu burada, Atatürk'ü 4 kez gören 104 yaşındaki Ayşe Şencan'ı ziyaret etti, elinden öpüp sohbet etti, ardından da bağa girip üzüm kesti. CHP Lideri miting dönüşü İzmir’de CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun oğlunun sünnet düğününe katılacak. Kılıçdaroğlu'nun Manisa programı devam ediyor

  • Ege Postası
  • 28.09.2017 - 11:44

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üreticinin yaşadığı sıkıntıların dile getirileceği 'Üzüm Çalıştayı ve Büyük Üzüm Mitingi'ne katılmak üzere uçakla İzmir’e geldi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra karayoluyla mitingin yapılacağı Manisa'nın Alaşehir ilçesine geçti.

Kılıçdaroğlu’nu Adnan Menderes Havalimanı’nda CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, il yöneticileri ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili karşıladı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Manisa'nın Alaşehir İlçesinde çeşitli programlara katıldıktan sonra 17.00’deki mitingin ardından yeniden İzmir’e geçecek.

Kılıçdaroğlu, İzmir’de CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun oğlunun sünnet düğününe katılacak. Saat 19.30'da Balçova Mercan Düğün Salonu’ndaki törende 9 yaşındaki Ayberk Purçu’yu yalnız bırakmayacak. CHP Lideri, Purçu ailesinin mutluluğuna ortak olduktan sonra kentten ayrılacak.

ASMADAN ÜZÜM KESTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, karayoluyla İzmir'den, "Üzüm Mitingi"ne katılmak üzere gittiği Alaşehir'de üzüm bağı gezdi, asmadan üzüm kesti. Kılıçdaroğlu'nu ilçe girişinde partililer karşıladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üzüm üreticisiyle bir araya gelip sorunlarını dinlemek ve partisinin bu yöndeki politikalarını anlatmak için Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ne geldi. Kılıçdaroğlu, Atatürk'ü İzmir ve Alaşehir'de 4 kez gören 104 yaşındaki Ayşe Şencan'ı ziyaret etti. Şencan'ın elini öpen Kılıçdaroğlu, bir sürede sohbet etti, ikram ettiği üzümlerden yedi. Yaşayan tarih Ayşe Şencan'ın, çocuklarını sorması üzerine Kılıçdaroğlu, "Oğlan askerde, diğerleri de çalışıyor işlerinde güçlerindeler" dedi.

BAĞA GİRİP ÜZÜM KESTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra da aynı yerdeki bağa girip üzüm kesti. Üreticiden bu yılla ilgili ürettikleri üzüm hakkında bilgi aldı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, milletvekilleri ve parti yöneticilerinin de eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, TARİŞ'e geçti.

KADIN İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde TARİŞ Entegre Üzüm İşletme Müdürlüğü'nü gezdi. Burada yöneticilerden bilgi alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra yemeğe geçti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada kadın işçilerle aynı masada yemek yedi, onlarla sahbet edip çalışma şartlarını öğrendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Alaşehir Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirilen "Üzüm Çalıştayı"na katıldı. Açılışta görüntü alınmasına izin verilen çalıştay, basına kapalı devam etti.

İşte saat saat program:

17.30       Alaşehir Üzüm Mitingi

(Yer: Alaşehir Cumhuriyet Meydanı)

Karayolu ile İzmir'e Hareket

20.00 CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun oğlunun sünnet düğününe katılım. (Balçova Mercan Düğün Salonu)

21.40 İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Ankara Esenboğa Havalimanı'na hareket

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.