Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu: Ajansa 'İzmir' tepkisi!

Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu: Ajansa 'İzmir' tepkisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Anadolu Ajansının geçtiğimiz günlerde otoyol ve boğaz köprü ücretlerine gelen zam ile İzmir'de Büyükşehir'in ulaşıma yaptığı zamla ilgili haberlerinin manşetlerini karşılaştırarak ajansa tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu

  • Ege Postası
  • 03.01.2017 - 14:37

Anadolu Ajansı'nı sert bir dille eleştiren Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: "Anadolu Ajansı şöyle diyor köprü ücretleri güncellendi. Zam yapıldı demiyor. AA Genel Müdürü'ne soruyorum sen devletin ajansının genel müdürü müsün iktidarın kölesi misi? Senin paranı ben veriyorum. Oturup adam gibi haber yapacaksın."

AA GENEL MÜDÜRÜ SEN İKTİDARIN KÖLESİ MİSİN'

Anadolu Ajansı şöyle diyor köprü ücretleri güncellendi. Zam yapıldı demiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi otobüs ücretlerine zam yapmış. AA nasıl veriyor: İzmir Büyükşehir Belediyesi otobüs ücretlerine zam yaptı. Bunun adı Anadolu Ajansı. Dedim ya devlette liyakati çökertirsen bu tür saçmalıklar olur. AA Genel Müdürü'ne soruyorum sen devletin ajansının genel müdürü müsün iktidarın kölesi misi? Senin paranı ben veriyorum. Oturup adam gibi haber yapacaksın." (Hürriyet)

En büyük endişem 2017'nin 2016'yı aratması

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.