Dolar 32,5023
%0.28
Euro 34,5755
%0.24
Altın 2.486,330
%0.13
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu İzmir'de 'Hayır' yazacak!

Kılıçdaroğlu İzmir'de 'Hayır' yazacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun da aralarında yer alacağı CHP'li 365 kadın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda 'kadınlar hayır diyor'  sloganıyla ses getirecek bir eyleme imza atacak.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu

  • Ege Postası
  • 06.03.2017 - 10:30

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Kadın Kolları,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde 'kadınlar hayır diyor'  sloganıyla farklı bir eyleme imza atmaya hazırlanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke ve Zeynep Altıok'un da katılımıyla 365 kadın,  7 Mart  Salı günü saat 12:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda 'hayır' yazısı oluşturacak. 365 kadın arasında CHP'nin kadın PM üyeleri, kadın il yöneticileri, kadın ilçe başkanları, belediye başkanlarının eşi, kadın kolları yöneticileri ve partili kadınlar yer alacak. 

Kadınlar ellerinde 'şiddetede hayır, tecavüze hayır', 'cinsel istismara hayır', 'kadın cinayetlerine hayır', 'faşizme hayır, ' tek adamlığa hayır', 'diktatörlüğe hayır' dövizleri tutacak. Kadınlar Mor ve kahverengi önlükler giyecek.

Eylemin fikri Konak Belediye Başkanı CHP'li Sema Pekdaş'tan çıktı. 

Öte yandan Selvi Kılıçdaroğlu, Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki anıt mezarını da ziyaret edecek. 

Kılıçdaroğlu'nun 2 günlük İzmir programı şöyle;

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.