Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu İzmir'de sünnet düğününe katılacak

Kılıçdaroğlu İzmir'de sünnet düğününe katılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üzüm üreticilerinin yaşadığı sıkıntıları dile getireceği Manisa'daki 'Üzüm Çalıştayı ve Büyük Üzüm Mitingi' için 28 Eylül Perşembe günü hava yoluyla İzmir'e gelecek ve karayoluyla Manisa'ya hareket edecek. CHP lideri Kılıçdaroğlu aynı gün Milletvekili Özcan Purçu’nun oğlunun İzmir'deki sünnet düğününe katılacak. Kılıçdaroğlu 'Büyük Üzüm Mitingi' için geliyor

  • Ege Postası
  • 25.09.2017 - 19:51

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Adalet Yürüyüşü’nün ardından tarım ve üretici kesime destek için mitingler düzenlemeye devam ediyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üreticinin yaşadığı sıkıntılarını dile getirileceği 'Üzüm Çalıştayı ve Büyük Üzüm Mitingi' için geliyor. 28 Eylül Perşembe günü Manisa'nın Alaşehir İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek miting için saat 12.00'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na inecek olan Kılıçdaroğlu, karayoluyla Alaşehir İlçesi'ne hareket edecek. Kılıçdaroğlu saat 14.00'te Alaşehir Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenecek 'Üzüm Çalıştayı'na konuşmacı olarak katılacak. Yaklaşık 3 saat sürecek çalıştayın ardından Kılıçdaroğlu, saat 17.30'da Alaşehir İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda 'Büyük Üzüm Mitinginde üzüm üreticileriyle bir araya gelecek. 

Öte yandan Kılıçdaroğlu üzüm mitingi sonrası İzmir’de CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun oğlununun sünnet düğününe katılacak. Saat 19.30'da Balçova Mercan Düğün Salonu’ndaki törende 9 yaşındaki Ayberk Purçu’yu yalnız bırakmayacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.