Dolar 32,3731
%0.17
Euro 35,0661
%0
Altın 2.326,230
%0.25
Bist-100 9,10
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu Manisa'ya geliyor

Kılıçdaroğlu Manisa'ya geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üzüm üretcilerinin yaşadığı sıkıntıları dile getireceği 'Üzüm Çalıştayı ve Büyük Üzüm Mitingi' için 28 Eylül Perşembe günü Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde olacak.

  • Ege Postası
  • 25.09.2017 - 14:52

Ülkenin kuru üzüm ihracatının büyük bir kısmını tek başına karşılayan Manisa'da, üreticinin yaşadığı sıkıntılarını dile getirileceği 'Üzüm Çalıştayı ve Büyük Üzüm Mitingi' yapılacak. 28 Eylül Perşembe günü Alaşehir İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek mitinge, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Saat 12.00'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na inecek olan Kılıçdaroğlu, karayoluyla Alaşehir İlçesi'ne hareket ederek, TARİŞ'e ziyarette bulunacak. Kılıçdaroğlu daha sonra saat 14.00'te Alaşehir Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenecek 'Üzüm Çalıştayı'na konuşmacı olarak katılacak. Yaklaşık 3 saat sürecek çalıştayın ardından Kılıçdaroğlu, saat 17.30'da Alaşehir İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda 'Büyük Üzüm Mitinginde üzüm üreticileriyle bir araya gelecek.

CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, Türkiye'nin en büyük üzüm mitingini Alaşehir'de gerçekleştirmeyi planladıklarını dile getirerek, "Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz üzüm mitinginde, üzümün bütün sorunları, çözümleriyle birlikte masaya yatırılacak. Üzüm üreticilerimiz o gün susmayacak ve hükümete sıkıntılarını tek bir ağızdan haykıracak. Tüm Manisa halkımızı 28 Eylül tarihinde Alaşehir İlçemize bekliyoruz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.