Dolar 32,5865
%0.31
Euro 35,0286
%0.16
Altın 2.454,640
%0.76
Bist-100 9.775,00
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'na 'Koca' destek

Kılıçdaroğlu'na 'Koca' destek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşüne katıldı. Kılıçdaroğlu yürüyüş esnasında İzmir'e selam gönderdi. Kocaoğlu ve Pekdaş adalet yürüyüşünde

  • Ege Postası
  • 21.06.2017 - 09:03

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu'nun CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasından hemen sonra başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. 

Dün akşam saatlerinde uçakla Ankara'ya giden CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, daha sonra araçla Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş konvoyunun konakladığı alana ulaştı. Kocaoğlu ve Pekdaş, geceyi Kılıçdaroğlu'nun konakladığı Bolu'nun Gerede İlçesi yakınlarında geçirdi. İki başkan, bu sabah CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Adalet Yürüyüşü'nün 7. gününde eşlik etmeye başladı. Yürüyüşe Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu da katıldı. 

İZMİR'E SELAM YOLLADI
Yürüyüş esnasında Pekdaş Kılıçdaroğlu’na, “Dün beni Ege Üniversitesi’nden profesörler aradı ‘biz ne yapabiliriz'’ dediler. Buraya katılmanın dışında ayrıca bir şey yapalım diyorlar” dedi. Kılıçdaroğlu ise İzmir'e selam söyledi. Kılıçdaroğlu, “İzmir’e selam… Bakın İzmir’in iki tane belediye başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanımız burada” dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'ne Kocaoğlu ve Pekdaş dışında Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'da katıldı. Başkanlar Adalet Yürüyüşü’ne omuz vererek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kortejde birlikte yürüdü. 

CEVAT DURAK DA YÜRÜYÜŞE KATILDI

Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşüne İzmir'den destek veren isimler arasında Karşıyaka'da 2004-2014 yılları arası belediye başkanlığı yapmış olan Cevat Durak da yer aldı. Durak, Deniz Baykal döneminde 2 kez başkan adayı gösterilmiş, Kılıçdaroğlu döneminde ise başkan adayı gösterilmemişti. 


 

ÇADIRDA MYK

Kılıçdaroğlu, ‘Adalet Yürüyüşü’nün 7. gününde mola verdiği Bolu'nun Gerede ilçesi güzergahında kurulan çadırda partisinin Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) topladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.