Dolar 32,4883
%0.13
Euro 34,8228
%0.29
Altın 2.489,920
%1.12
Bist-100 9.535,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan buz gibi eylem

Kılıçdaroğlu'ndan buz gibi eylem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aydın'ın Didim İlçesi'nde oturan kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, FetHullahçı Terör Örgütü'ne yönelik mücadeleye destek vermek amacıyla yaptığı yürüyüş, açlık grevi ve oturma eyleminin ardından, bu kez de soğuk havada denize girdi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2016 - 08:52

FETÖ/PDY üyelerinin CHP içinde de bulunduğunu öne süren ve bu yapının mensuplarının temizlenmesi için bir süre önce Söke'den Didim'e yürüyen, ardından açlık grevi ve Didim Cumhuriyet Meydanı'nda oturma eylemi başlatan Celal Kılıçdaroğlu, bu kez hava sıcaklığının 13 derece ölçüldüğü Didim'de denize girdi. Didim'in dünyaca ünlü Altınkum Plajı'na gelen Celal Kılıçdaroğlu, bir vatandaş olarak FETÖ'ye karşı başlattığı mücadeleye devam edeceğini belirtti. Celal Kılıçdaroğlu, yine  CHP ve ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalar yaptı, pankart açtı. 

Altınkum Plajı'nda denize girerek, yaklaşık 5 dakika suda kalan Celal Kılıçdaroğlu, "Su çok güzeldi, herkese tavsiye ederim. Turistler de Didim'e gelsinler, kışın ortasında deniz keyfini yaşayabilirler" dedi. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.