Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de açılış, Ankara'da toplantı

Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de açılış, Ankara'da toplantı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü İzmir'de kahraman polis Fethi Sekin'in isminin verildiği parkın açılışını yapacak. Kılıçdaroğlu pazar günü ise Ankara'da, İzmir il başkanı ve 30 ilçe başkanının da yer alacağı toplantıda referanduma yönelik mesajlar verecek. CHP İzmir Örgütü'nde yoğun hafta sonu mesaisi

  • Ege Postası
  • 31.01.2017 - 10:49

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Örgütü'nü yoğun bir hafta sonu mesaisi bekliyor. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Şubat Cumartesi günü İzmir'e gelecek. Kılıçdaroğlu, İzmir Adliyesi'ne yapılan terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin'in adının yaşatılacağı Büyükşehir tarafından Bayraklı'da yapılan parkın (Park İzmir) açılışına katılacak. 

SAAT SAAT PROGRAMI

Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisinin programı netleşti. CHP Lideri, İstanbul'dan 10:30 uçağıyla İzmir'e hareket edecek. Kılıçdaroğlu'nu havalimanında parti yöneticileri karşılayacak. CHP Lideri, direkt olarak Bayraklı'ya geçecek ve parkın açılışını yapacak.

Kılıçdaroğlu, 14:00 uçağıyla da kentten ayrılacak ve Ankara'ya gidecek. 

ANKARA'DA TOPLANTI

Kılıçdaroğlu, pazar günü ise Ankara'da partinin tüm il ve ilçe başkanlarıyla toplantı yapacak. Toplantı Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde saat 12:00'de başlayacak. Toplantıya tam kadro katılım noktasında il ve ilçe başkanlarına Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ve Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzalı yazı gitti. İzmir'de il başkanı ve ilçe başkanlarının birlikte Ankara'ya gitmeleri bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.