Dolar 32,5239
%-0.07
Euro 34,8144
%-0.15
Altın 2.423,210
%-0.28
Bist-100 9.738,00
%0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan kritik istifa açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan kritik istifa açıklaması

Kulisleri hareketlendiren "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa mı ediyor'" iddiasına ana muhalefet partisinin liderinin kardeşi yanıt verdi. Celal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şok bir çıkışın altına imza attı. Kılıçdaroğlu'ndan kritik açıklama

  • Ege Postası
  • 07.05.2017 - 14:52

İstifaların peş peşe geldiği, kurultay tartışmalarının şiddetlendiği, parti içinde uyuşmazlıkların yaşandığı CHP'yle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

 

İddianın sahibi, ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'ydu. Kılıçdaroğlu, ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12 Mayıs Cuma günü istifa edeceğini sosyal medya hesabından attığı tweet ile paylaştı.

"ABİM CUMA GÜNÜ İSTİFA EDİYOR"

Celal Kılıçdaroğlu paylaştığı tweette 'Abim cuma günü CHP Genel Başkanlığından istifa ediyor CHP'lilere hayırlı olsun' notunu düştü.

Ağabeyi hakkındaki çıkışları ile kamuoyunun yakından tanıdığı Celal Kılıçdaroğlu'nun bu iddiası sonrası CHP kanadından henüz bir açıklama gelmezken, CHP'den bugün yapılan açıklama da kafalarda soru işareti oluşturmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.