Dolar 32,5623
%0.07
Euro 34,8986
%0.2
Altın 2.423,490
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu onu alnından öptü

Kılıçdaroğlu onu alnından öptü

Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alperin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yaptığı ziyaret sırasında ilginç bir olay yaşandı. Alper referandum çalışmaları sonrası 'Seni alnından öperim' diyen Kılıçdaroğlu’na sözünü hatırlattı ve kendini alnından öptürdü. Alper, kendisine verdiği sözü hatırlattı

  • Ege Postası
  • 16.06.2017 - 11:45

EGPOSTASI- CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu meclisteki makam odasından ziyaret etti. Ziyaret sırasında referandum çalışmaları ile ilgili bilgi veren Alper Kılıçdaroğlu’nun beklemediği bir şey yaptı.

Kılıçdaroğlu’na “Sayın Genel Başkanım referandum öncesi sizinle yaptığımız konuşmada Bayraklı’da yüzde 55 oy almazsak istifa edeceğim. Siz de bana 'Alırsan seni alnından öpeceğim' dediniz. Bayraklı’da  yüzde 65.6 aldık. Ben alnımdan öptürmeye geldim” dedi. Kılıçdaroğlu’nun şaşkınlığını "Güzel, güzel" sözleriyle dile getirdikten sonra İlçe Başkanı Alper’i alnından öptü. 

Kısa bir gülüşmeden sonra Bayraklı’da yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Alper sözlerine söyle devam etti; 

“Bayraklı zor bir bölge. Genel sekreterimiz bize her türlü katkıyı sağlıyor. Belediye Başkanımız ve ilçe örgütümüzle beraber, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara gelmesi için daha iyi çalışmalar yapılması amacıyla elimizden geleni yapacağız."

İşte o ilginç anlar...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.