Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8098
%0.22
Altın 2.617,030
%0.24
Bist-100 9.474,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'yla altı gündür yürüyen İzmir'den tek başkan!

Kılıçdaroğlu'yla altı gündür yürüyen İzmir'den tek başkan!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 25 gün sürecek 432 kilometrelik 'adalet yürüyüşü'nde ilk günden itibaren İzmir'den yer alan tek başkan CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak oldu. Başak, Ege Postası'na yürüyüşü değerlendirdi. Öte yandan Kocaoğlu yürüyüşe desteğe gidiyor. Kılıçdaroğlu'nun 'adalet yürüyüşü'nde altıncı gün mesaisi

  • Ege Postası
  • 20.06.2017 - 09:53

EGE POSTASI - CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara’dan İstanbul’a başlattığı adalet yürüyüşünde altıncı güne girildi.

TEK İLÇE BAŞKANI

Kılıçdaroğlu'nun 25 gün sürecek 432 kilometrelik 'adalet yürüyüşü'nde ilk günden itibaren İzmir'den yer alan tek ilçe başkanı CHP Konak'ın Başkanı Mehmet Şakir Başak oldu.

Başak, ilk günden itibaren Kılıçdaroğlu'yla birlikte yağmur-çamur, sıcak-soğuk demeden yürüyor. Başak yürüyüş esnasında yağmurdan veya sıcaktan etkilenmemek adına da kimi zaman poşu kimi zaman şapka takıyor, şemsiyesini de yanında taşıyor.

Ege Postası'na konuşan Başak şunları söyledi;

" Yürüyüşün altıncı gününe girdik. Hamlığımızdan dolayı biraz zorlanıyorum. Ayaklarımda balonlar oluştu. Mola verince bir yandan tedavi ediyoruz. Yaramıza tuz basar yürümeye devam ederiz. . Genel Başkan devrimci bir eylem başlattı. Buna kayıtsız kalmak istemedim. İşim ve sağlığım el verdiği için, örgütüm bana destek verdiği için yürüyüş için ilk günden itibaren Genel Başkanımızın yanındayım. Çocuklarının geleceğini düşünen herkes bu yürüyüşe bir adım da olsa destek olmalı. Gün geçtikçe katılım daha da artıyor. Coşku daha da artıyor. Farklı partilerden destek de geliyor. Parti içi muhalif olarak adlandırılan isimlerde gelip destek oluyor. Türkiye açısından demokrasi açısından büyük bir yarar getirecek bu yürüyüş. Bir baba olarak çocuklarının geleceğini düşünen biri olarak bir yurttaş olarak bu yürüyüşte başından sonuna kadar olmam gerektiğini düşünüyorum."

CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Atilla Sertel, Musa Çam ve Mustafa Balbay gibi isimlerde Ankara'dan başlayan yürüyüşte başından itibaren yer alan İzmir milletvekilleri oldu. 

KOCAOĞLU DESTEĞE GİDİYOR

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu yürüyüşe desteğe gidiyor. Kocaoğlu, eşi Türkegül Kocaoğlu ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile birlikte çarşamba günkü yürüyüş etabında yer alacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.