Dolar 32,4434
%-0.13
Euro 34,7639
%-0.59
Altın 2.441,050
%0.2
Bist-100 9.920,00
%2.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kilitleri kırıp 12 evi soydular

Kilitleri kırıp 12 evi soydular

İzmir ve Manisa'da kapı kilitlerini kırdıktan sonra girdikleri çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 5 kişi polis tarafından yakalandı. Toplam 12 ayrı hırsızlık olayının aydınlatıldığı operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 17.02.2017 - 16:40

İzmir'in Bostanlı İlçesi'ndeki bir evde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin olay yerinden uzaklaştığı otomobilin plakasını belirledi. Ardından aracı takibe alan polis, geçen pazartesi Yeşildere Caddesi'nde söz konusu otomobili takip edip durdurdu. Otomobilde bulunan M.E. (22), S.S. (25) ve E.Ö. (17) yakalandı. Sorgulanan şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda, aracı kiralayan Y.S. (28) ile olaylara karıştığı ortaya çıkan H.B. (25) de operasyonla yakalandı. 

Şüphelilerin kapı kilitlerini kırdıktan sonra girdikleri evlerden elektronik ve ziynet eşyalarını çaldıkları anlaşıldı. Operasyon kapsamında İzmir ve Manisa'nın farklı noktalarında meydana gelen 12 ayrı hırsızlık olayının aydınlatıldığı bildirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ö. serbest bırakıldı, diğerleri tutuklandı. 

MOTOSİKLET GASPÇISI YAKALANDI

Öte yandan Konak İlçesi'nde, iddiaya göre durdurduğu motosikletlinin üstünü arayıp bir şey bulamayan şüpheli, bu kez de sürücüyü tehdit ederek zorla motosikletini aldı. Kaçan şüpheli polis tarafından yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Ş. tutuklandı.

Olay, Eşrefpaşa Semti'nde geçen pazartesi akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre motosikletiyle ilerleyen K.D.'yi durduran bir kişi, üst araması yaptı ancak bir şey bulamadı. Daha sonra, K.D.'ye hakaret eden şüpheli zorla motosikletini alarak bölgeden uzaklaştı. K.D.'nin şikayeti üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayı A.Ş.'nin gerçekleştirdiğini belirledi. Zanlının kimliğinin belirlenmesinin ardından operasyon düzenleyen polis A.Ş.'yi yakaladı. Motosiklet ise terk edilmiş olarak bulunup parmak izi çalışmasının ardından sahibine teslim edildi. 

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Ş., tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.