Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimsesiz çocuklar için üretilen dolaplar teslim edildi

Kimsesiz çocuklar için üretilen dolaplar teslim edildi

İZWOOD 2017 İzmir Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı'nda çocuk yuvalarında kalan çocuklar için 4 gün boyunca üretilen 100 dolap teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 12.04.2017 - 10:53

Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) ve TÜYAP işbirliğinde bu yıl ilk kez İzmir’de düzenlenen İZWOOD 2017 Fuarı, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yaptı. AİMSAD önderliğinde bir araya gelen Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği (MAKSDER) ve MDF Yonga Levha Sanayicileri Derneği, fuar alanına 1000 metrekerelik bir üretim bandı kurdu. 4 gün boyunca burada son teknoloji, yüzde 100 yerli malı makinelerle iki farklı ebatta 100 adet dolap üretildi. Bu dolaplar fuarın son günü AİMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erol ve TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü tarafından  İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanğlay'a teslim edildi.

3 fuar bir arada

Törende konuşan AİMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erol, "Bu Fuar için İzmir’e ilk defa geliyoruz, gelirken farklı gelelim dedik. Küçük bir örneğini Polonya’da gördüğümüz bu projeyi hayata geçirdik. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile irtibata geçtik ve neye ihtiyaçları olduğunu sorduk. Dolaba ihtiyaçları olduğunu öğrenince de tamamen milli ve yerli makinelerle 4 gün boyunca çocuklarımız için iki farklı boyda 100 dolap ürettik. Şimdi de bu dolapları gururla teslim ediyoruz. Bu proje ile kimsesiz çocuklarımıza küçük de olsa bir katkımız olsun dedik. Onların yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Törende konuşan İl Müdürü Nesim Tanğlay da projenin çocuklara yönelik çok hayırlı bir proje olduğunu ifade ederek, teşekkür etti.

TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü de yaptığı konuşmada fuarcılıkta sosyal sorumluluk kapsamında önemli bir ilk gerçekleştirdiklerini belirtti. Destek veren dernek ve firmalara teşekkür ederek, birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.