Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık'ta doğalgaz sevinci

Kınık'ta doğalgaz sevinci

İzmir'in Kınık ilçesinde yaklaşık olarak bir yıl önce başlayan çalışmalar tamamlandı, ev ve iş yerlerine doğalgaz bağlanmaya başlandı. Vatandaşları ziyaret eden Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, konutların gazını kendisi açtı. İzmir'in bir ilçesine daha doğalgaz müjdesi

  • Ege Postası
  • 12.08.2017 - 11:33

Kınık'ta ilk doğalgaz bağlanan 6 ev için ayrı ayrı tören düzenlendi. Törenlere Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer, doğalgaz Kombisi firması yetkilileri, İzmirgaz yetkilileri de katıldı. 

Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer yaptığı açıklamada “Kınık'ta modern yaşamın gereçlerinden biri olan doğalgazı getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Başta sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Enerji Bakanımız Berat Albayrak ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve tüm Kırıklı vatandaşları Doğalgaz ile tanışmak için  yetkili dönüşüm firmalarına başvurarak abone olmalarını istiyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Besim Kavala, Rıdvan Yeşil, Şaban Yeşil, Cavide Yeşil, Cevdet Şen ve Salih Şen'in evlerine doğalgaz bağlantısı yapılarak doğalgaz ile pişirilen kahveler içildi.

Doğalgaz bağlantısı yapılan ailelere Kınık Belediye Başkanı İzmirgaz,Kombi Firması ve Dönüşüm firması tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.