Dolar 32,3469
%0.3
Euro 35,1453
%0.07
Altın 2.301,620
%1.06
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kirazlı çocuklar sirk heyecanı yaşadı

Kirazlı çocuklar sirk heyecanı yaşadı

İzmir'in Kiraz ilçesinde faaliyet gösteren Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği, özel öğrenciler için düzenlediği sirk gösterisiyle çocuklara heyecan dolu anlar yaşattı.

  • Ege Postası
  • 25.10.2016 - 16:54

Kiraz Belediyesi Düğün Salonu'nda Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği öncülüğünde biraraya gelen özel öğrenciler ve diğer çocuklar, Troyo Sirki'nin gösterisiyle keyifli vakit geçirdi. Bazı köy okullarından öğrencilerin de davet edildiği sirkte, özellikle yılanlı gösteri heyecanın yükselmesine neden oldu.

Sirkte, animasyon gösterileri, maymunlar ve köpeklerin gösterileri büyük ilgi topladı. Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Atiye Okka, ücretsiz olarak düzenlenen gösterinin çocuklar tarafından çok beğenildiğini belirterek "Çocuklarımıza ilk kez sirk göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada amacımız özel çocuklarımıza moral vermekti. Köyde yaşayan çocukları da bu sirke davet ederek özel çocuklarla kaynaşmasını sağladık.

Çocuklarımız sirkin bir daha düzenlenmesini istedi. Bize yardımcı olan Troyo Sirki sahibi Tolga Kepenek ve Belediye Başkanı Saliha Özçınar'a teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.