Dolar 32,4861
%0.12
Euro 34,8112
%0.26
Altın 2.473,960
%0.47
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kişiye özel baskılı tshirt tasarımları

Kişiye özel baskılı tshirt tasarımları

1988 yılında sektöre giriş yapan Ulus Tshirt firmamız, sürekli değişen teknolojik koşullar ve sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda tüm tekstil promosyon ürünleri tasarlayarak üretmeye başlamıştır.

  • Ege Postası
  • 18.05.2017 - 09:36

Tüm müşterilerimize kendi ürettiğimiz 100% pamuk tişörtlerimizle baskı ve tasarım hizmeti veriyoruz. Deneyimli uzman personelimiz ve teknolojik ekipmanlarımızla ülkemizin kurumsal firmalarına başta personel tişörtü ve elbiseleri konusunda çözümler sunuyoruz.

Tüm Tekstil Ürünlerine Promosyon Tasarımı

Üretimini ve tasarımını yaptığımız ürünler ise sıfır yaka tshirt, v yaka tshirt, uzun kollu tshirt, kapşonlu sweatshirt, askılı tshirt, şapka çeşitleri, çocuk modelleri, bayanlara özel likralı modellerdir.

Müşterilerimize özel hizmetimiz ile logo, marka, isim ve resim gibi baskıları istenilen tekstil ürünlerine özel tasarlayıp dijital çözünürlükle üreterek hizmet veriyoruz.

Hizmet anlayışımız tamamen güven ve müşteri memnuniyeti üzerine odaklıdır. Ülkemizin lider firmalarına verdiğimiz baskılı tekstil ve özel promosyon ürünleri tasarımlarıyla sektörde gelişimimizi sürdürüyoruz.

Müşteri Memnuniyeti Daima Ön Planda

Ulus Tshirt, kurulduğu günden bugüne kadar müşteri memnuniyeti ilkesini ön planda tutarak çok geniş bir müşteri grubuna hizmet veriyoruz. ürünlerinde çok özel tadarım ve üretim teknikleriyle nefes alabilen kumaşlar boyalar kullanılıyoruz.

Ayrıca baskı teknolojisindeki sıfır tuşe özelliğiyle katmanız baskı görünümü de sunulurken %100 pamuklu ürünlere öncelik vermekteyiz. Tamamen Türkiye üretimi olan tüm ürün çeşitlerimizi uzun yıllar boyunca yıpranmadan ve solmadan güvenle kullanabilir ve markanızı tanıtabilirsiniz. Ulus Tshirt web sitesine adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.