Dolar 32,3251
%0.23
Euro 35,0329
%-0.25
Altın 2.282,690
%0.23
Bist-100 8,97
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Koç: AKP, MHP’nin doğrularını gördü

Koç: AKP, MHP’nin doğrularını gördü

MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç Vatandaşların MHP lideri Devlet Bahçeli ve kararları konusunda yönelttiği soruları yanıtladı. Koç "Sayın Bahçeli devletimizin tek kalesi ilan fikir yapımızla hep gereğini yapmıştır. Şimdi de etrafımız çevriliyken devleti yalnız bırakacak değildir ve bırakmamıştır” dedi.

  • Ege Postası
  • 14.10.2017 - 12:08

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziemir ilçe başkanı Köksal Koç, aşure gününde Gaziemirlilerle ve partilileriyle bir araya geldi. Koç vatandaşların MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sorularını yanıtladı.

 

Devlet ve milletin etrafının şer odaklarıyla çevrili olduğunu söyleyen Koç AK Parti Hükümeti'nin süreci geç fark ettiğini vurgulayarak ““Bugün hepimizin yakından şahit olduğu gibi Devletimizin ve Milletimizin etrafı şer odaklarıyla çevrilmiş durumdadır. Genel Başkanımız bilhassa 2008 yılından sonra bunu çok sık vurgulamış ve hükümetin dikkatini çekmiştir. Fakat maalesef gafil olan AKP hükümeti FETÖ ve diğer terör unsularını çok geç fark etmiş ve sonunda olanlar olmuş bugünlere kadar gelinmiştir. Bugün Habur rezaleti, Barzani’yle çekilen halaylar, Çözüm süreci garabeti ve FETÖ gerçeği anlaşılmış ama bedeli ağır olmuştur. İşte Sayın Bahçeli devletimizin tek kalesi ilan fikir yapımızla hep gereğini yapmıştır. Şimdi de etrafımız çevriliyken devleti yalnız bırakacak değildir ve bırakmamıştır” dedi.

 

"BEŞ BİNLİK ORDUDA BİZ DE VARIZ"

Bahçeli'nin bugün alınan kararların altında imzası bulunduğuna dikkat çeken Koç “Bugün dikkat ederseniz, Türkiye’nin Devlet olarak attığı adımların hepsinin altında muhterem liderimizin imzası ve iradesi vardır. MHP ve Türk Milliyetçilerinin Türkiye sevdasının kutsal mücadelesi vardır. Bu irade hiçbir makamla ölçülmez, hiçbir sevda ile karşılaştırılmaz! Evet Bahçeli çizgisine gelen bir AKP hükümeti vardır. Ama dediğimiz gibi buraya gelirken ödediğimiz bedeller ağır olmuştur. Barzani piyonunun durumu ortada liderimiz bu konuda da çok uyarmıştı. Şimdi Kerkük işgal edilmek isteniyor. Biz Türk toprağını vermeyiz, vermeyeceğiz. Liderimizin beş bin kişilik ordusunda biz de varız. Görev bekliyoruz”diye konuştu.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.