Dolar 32,5208
%-0.08
Euro 34,7793
%-0.25
Altın 2.423,750
%-0.26
Bist-100 9.733,00
%0.92

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocabıyık: 'Bütün kalbimle Arda'yı destekliyorum'

Kocabıyık: 'Bütün kalbimle Arda'yı destekliyorum'

Mili Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye yönelik sözlü ve fiziki saldırıda bulunan son günlerin tartışmalı ismi olan futbolcu Arda Turan'a, eski gazeteci AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık destek çıktı. İzmir'in AK Partili vekili, hedefteki futbolcuya sahip çıktı:

  • Ege Postası
  • 08.06.2017 - 16:40

EGE POSTASI - Mili Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye yönelik sözlü ve fiziki saldırıda bulunması nedeniyle hedef tahtasında olan futbolcu Arda Turan'a, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'tan destek geldi.

Eski gazeteci Kocabıyık sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, " Milli futbolcumuz Arda Turan için "bitti" diyorlar. Hiç öyle bir şey yok! Ben bütün kalbimle Arda'yı destekliyorum. Onun yanındayız" ifadelerini kullandı.

Olayın yaşandığı gün CHP İzmir Milletvekili, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Eski Başkanı Atilla Sertel ise Arda'ya tepki göstermiş ve "Yazıklar olsun" demişti.

NE YAŞANDI'

EURO 2016'da yaşanan prim tartışmalarının yansımaları Makedonya'da takım uçağına yansımış ve A Milli Takım kaptanı Arda Turan, Makedonya maçı sonrasında takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye, hem fiziki hem de sözlü olarak saldırmıştı.

Yaşanan kavganın ardından Arda Turan, A Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.