Dolar 32,5259
%0.12
Euro 34,9324
%-0.11
Altın 2.439,530
%0.14
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocabıyık'tan Yunanistan'a yönelik sert mesajlar sürüyor

Kocabıyık'tan Yunanistan'a yönelik sert mesajlar sürüyor

AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Kocabıyık'tan Yunanistan'a yönelik mesajlar gelmeye devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 24.02.2017 - 20:06

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Kocabıyık sosyal medya aracılığıyla Yunanistan'a yönelik sert mesajlar vermeyi sürdürüyor. 

Geçtiğimiz günlerde Kocabıyık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın kuvvet komutanlarıyla birlikte ziyaretinin ardından Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos’ın da helikopterden çelenk bırakması sonrası sosyal medya hesabından "Yunanistan’ı uyarıyorum: 1996’da bir korkak amiralin sayesinde kurtuldunuz. Bizimle Kardak oyunu oynamayın, sizi vururuz" mesajı paylaşmıştı.

Kocabıyık, kendisine ait Twitter hesabından Yunanistan'a yönelik yeni mesaj yayınladı. Kocabıyık, "Yunanistan'a dikkat! Kendi sorunlarını manipüle etmek için bizimle maraza çıkarmak istiyorlar. Bitmiş bir devlettir Yunanistan. Yunanlılara söylenecek tek bir söz vardır: bu fetöcularla ilgili yaptığınız akıl dışı işleri not ediyoruz! Bu kadar." ifadelerini kullandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olan ve 15 Temmuz darbe girişiminde aktif rol oynayan 8 asker darbe girişiminin ardından TSK'ya ait helikopterle Yunanistan'a kaçmıştı. Burada mahkemeye çıkarılan askerler için  Türkiye'nin iade talebi reddedilmişti. Geçtiğimiz günlerde de 2 FETÖ'cü askerin Yunanistan'a kaçtığı ve sığınma talep ettiği basında yer almıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.