Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu muhtarları ağırladı

Kocaoğlu muhtarları ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak ve Menemen'den gelen muhtarları makamında ağırladı. Kocaoğlu muhtarları ağırladı

  • Ege Postası
  • 05.02.2017 - 09:08

Konuklarının ilettiği talep ve önerileri tek tek not alan Başkan Kocaoğlu, “Yerel yönetimlerle muhtarla etle tırnak gibidir. Biz ne kadar uyumlu olur, birlikte ne kadar çok çalışırsak, vatandaşlarımız da o kadar iyi hizmet alır, o kadar mutlu olur” diye konuştu. Muhtarlardan gelen talepleri yasalar ve yönetmelikler çerçevesinde en hızlı şekilde karşılamaya çalıştıklarını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı, İzmir’in 30 – 40 yıllık birikmiş alt yapı sorunlarını çözmek için ciddi yatırımlar yaptıklarını, yeni bağlanan ilçelerde de çok yoğun çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretlere Akarcalı Mahalle Muhtarı Şükrü Keskin, Ballıkuyu Mahalle Muhtarı Sami Elmas, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Ayşin Eker, Odunkapı Mahalle Muhtarı Recep Topal, Zeytinlik Mahalle Muhtarı Kamil Soydam, Halkapınar Mahalle Muhtarı Mehmet Uzundal, Namık Kemal Mahalle Muhtarı İbrahim Cebeci, Akın Simav Mahalle Muhtarı Hatice Gazzezoğlu ve Tuzcu Mahalle Muhtarı Alaattin Yenigün’den oluşan Konak Kent Konseyi Muhtarlar Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ile Menemen İncirlipınar Mahallesi Muhtarı Ali Hikmet Koç, Irmak Mahallesi Muhtarı Metin Koçak, Gökcük Mahallesi Muhtarı Yakup Gölceğiz, Zeytinlik Mahallesi Muhtarı Ahmet Arabacı, Kemal Atatürk Mahallesi Muhtarı Davut Duman, Ulus Mahallesi Muhtarı Musa Aslan ve Yeşilpınar Mahallesi Muhtarı Abdullah Orak katıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.