Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan üretim uyarısı

Kocaoğlu'ndan üretim uyarısı

EGİAD’ın yeni yönetimini ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğinin altını çizerek “Sadece bina yaparak, üretimi artırmadan bu işler yürümez. Umarım kendi dinamiklerimiz bundan bir ders çıkarır” dedi. Kocaoğlu'ndan üretim uyarısı

  • Ege Postası
  • 14.02.2017 - 09:30

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter ile  Mustafa Aslan, Anıl Yüksel, Elif Koç, Ertuğ Can, Mahir Kaplan, Deniz Küçükkurt ve Tolga Şekercioğlu’ndan oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.  İzmir’in ekonomik anlamda güçlenmesi ve ihracatın artması için özellikle Çin ve Rusya gibi ülkelere sektörel geziler organize edeceklerini belirten EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, “İzmir’e yatırım yapmak isteyenler için kentin iş ve yatırım hacmine ilişkin üstünlüklerini ortaya koyan veriler sunmak istiyoruz” diye konuştu.

Türkiye’nin zengin bir ülke olduğunu ancak zor bir ekonomik süreçten geçtiğini belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, “Umarım kendi dinamiklerimiz bundan ders çıkarır; sadece bina yaparak, üretimi artırmadan bu işlerin yürümeyeceğini görür” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu, sadece belediye hizmetlerini yapmakla kalmayıp yerelde kalkınma için çok önemli projeler başlattıklarını ve başarılı olduklarının da altını çizerek, “Kentimizin sağlıklı ve sürdürülebilir büyümesinde hepimiz el ele vereceğiz. Bu sinerji bize de, kentimize de, ülkemize de çok şey kazandıracak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.