Dolar 32,3685
%0.16
Euro 35,1197
%0.16
Altın 2.327,590
%0.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Koleksiyonuyla ve tarzıyla iddialı bir marka 'Nihan Giyim'

Koleksiyonuyla ve tarzıyla iddialı bir marka 'Nihan Giyim'

Tesettür modasının günden güne değişime ayak uydurduğu ve hatta kendi tarzını ürettiği, bu tarzla zaman zaman modaya ilham verdiği çoğu kişinin malumudur.

  • Ege Postası
  • 07.03.2017 - 12:06

Modayı yakından takip etmeyenlerin bile dikkatini çekmiştir en azından. Bilhassa tuniklerde ve büyük parçalarda modanın birçok alanına tesir eden tesettür giyim, tasarımcıların birbirinden şık çizimleriyle artık moda sektöründeki birçok firmayla yarışacak çapa ulaştı. Tabii bu alanda bazı markaların ve onların bazı parçalarının ön plana çıktığını da söylememiz gerekir.Tesettür giyimde ön plana çıkan, tarzı ve çizgileriyle göz dolduran bu markalardan biri de Nihan Giyim

Nihan Giyimin Ürün Yelpazesi

Nihan Giyim, tasarımlarını sınırlı bir çizgide tutmuyor. Ürünlerini tek tip bir modelde veya benzer çizgide müşteriler ile buluşturmak yerine, farklı beden ölçülerine göre ürettiği kıyafetlerle yelpazesini genişletiyor. Yazlık, kışlık, baharlık ürünleri her dönem için aranılan ürünü temin etme noktasında kolaylık sağlıyor. Sezonun moda renklerini ürünlerinde sergiliyor ve müşterilerine modaya uygun renk ve modeller sunuyor.

Markanın tasarımları arasında bilhassa tunik ve pardesüler ön plana çıkarken, bu ürünler de çeşitlilik gösteriyor ve böylelikle ürün çeşidi ile müşteri zevkinin çeşitliliği bir araya geliyor.

Pardesü modelleri ile tesettür giyimde birçok markayla yarışan Nihan Giyim bu ürününü hakim yakadan balıkçı yakaya, kemerli modellerden fermuarlı modellere kadar birçok farklı çizgide üretmekte. Hal böyle olunca marka, müşterilerin ‘’zevkime hitap etmiyor’’ ya da ‘’beden ölçüme uygun ürünler üretmiyor’’ gibi cümleleri ile pek karşılaşmıyor.

Nihan Giyim’in diğer tasarımları arasında ön plana çıkan bir başka ürününün tunikler olduğundan söz etmiştik. Tuniklerindeki spor ve klasik modeller, farklı tarzlara sahip kişiler için aradığını bulma noktasında büyük kolaylık sağlıyor.

Yine ürünlerinde kullandığı kumaş çeşitliliği de ürün yelpazesini genişleten faktörlerden biri… Gerek jean gerek tencel türünde kumaşlar ile ürettiği ürünler, günlük ya da özel davetlerde kullanım açısından kıyafetlerin tercih şeklini değiştiriyor. Bu durumda müşteriler kullanım yerine göre, sadece modeli değil, kumaşına göre modeli de seçebiliyor.

Haliyle her mevsimde, her kullanım mekânına göre, her beden ölçüsü ve zevkine göre tercihinizi kolaylaştıran bir ürün yelpazesiyle sektörde yerini alıyor.

Nihan Giyim Ürünlerini Bulacağınız Bir Adres

Nihan Giyim’in ürünlerine, birbirinden farklı tarz ve modellerine ulaşabileceğiniz bir adresten bahsederek, gardıroplarızın eksiğini tamamlamanıza yardımcı olalım. lâ Tesettür, Nihan Giyim’in bütün ürünleriyle sizleri buluşturan adres olarak karşımıza çıkmakta. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.