Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ın hukukçu başkanından referandum turu

Konak'ın hukukçu başkanından referandum turu

Konak'ın hukukçu belediye başkanı Sema Pekdaş, referandum sürecinde sahaya indi. Pekdaş, partisi CHP'nin yerel seçimlerde kaybettiği ilçelerde kadın kolları yöneticileriyle birlikte alan çalışması yapacak. Pekdaş'ın ilk durağı Aliağa oldu. Konak'ın hukukçu başkanından referandum çalışması

  • Ege Postası
  • 23.02.2017 - 15:46

EGE POSTASI - Konak Belediye Başkanı CHP'li Sema Pekdaş, referandum kapsamında alan çalışmalarını genişletti.

İlçede katıldığı etkinlik ve organizasyonlarda hukukçu kimliğiyle 'hayır' mesajları veren Pekdaş, propagandayı ilçelere taşıdı.

Pekdaş, CHP'nin yerel seçimlerde kaybettiği 8 ilçede partisinin kadın kolları yöneticileriyle birlikte kadınlarla buluşacak. Pekdaş, anayasa değişikliği teklifini madde madde anlatacak, kadınlara süreçte çok iş düştüğü yönünde mesajlar verecek.

START ALİAĞA'DAN

Pekdaş bu doğrultuda ilk çalışmayı Aliağa'da yaptı. Pekdaş, partisinin il kadın kolları yöneticileriyle birlikte Aliağa'da kadınlarla bir araya geldi. CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Perihan Yardımcı ve İl Kadın kolları Başkanı Nurşen Balcı da çalışmada yer aldı. 

Pekdaş'ın, " Bu referandum klasik bir yerel genelk seçim değil. Burada geleceğimiz oylanacak. Referandum en çok kadınları ilgilendiriyor. Sizlere çok önemli görev düşüyor. Biz iyi bir gelecek için uğraşıyoruz. Hep birlikte güzel bir Türkiye hayal ediyoruz. Sonucun 'hayır'lı olacağına inanıyorum" mesajları verdiği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.