Dolar 32,4474
%0
Euro 34,7826
%0.18
Altın 2.478,610
%0.66
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak personeline beden dili eğitimi

Konak personeline beden dili eğitimi

Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunmak adına yüz yüze iletişime büyük önem veren Konak Belediyesi, başlattığı hizmet içi eğitim seminerleriyle personel eğitimini sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 15.04.2017 - 12:41

Bu kapsamda halkla doğrudan iletişim halinde olan müdürlüklerde görev yapan personele yönelik ‘beden dili ve kişisel imaj’ konularında eğitimler verildi. Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere belediyenin farklı birimlerinde görev yapan personeller yoğun katılım gösterdi.

ANLATMAK KADAR ANLAMAK DA ÖNEMLİ

Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilen seminerde etkili ve doğru iletişimin önemi vurgulandı. Özellikle yüz yüze iletişimin yaşamın her alanında önemli olduğunun dile getirildiği seminerde, dikkat edilmesi gereken noktalar örneklerle anlatıldı. Doğru konuşmanın yanı sıra karşıdaki kişiyi dinlemenin de ne kadar önemli olduğunun ifade edildiği eğitimlerde, kişisel imaj konusunda da bilgiler verildi. Büyük ilgi gören seminer ile belediye personelinin halkla iletişiminde yeteneklerini geliştirmesi, anlatma ve anlama süresini kısaltarak daha az zamanda işlerin çözümünün sağlaması hedefleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.