Dolar 32,5654
%0.16
Euro 34,8626
%0.57
Altın 2.429,520
%-0.14
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ta 'evet' 'hayır'lı tartışma

Konak'ta 'evet' 'hayır'lı tartışma

Nisan ayında yapılması planlanan referandum tartışmaları tam gaz devam ederken, yaşanan süreç Konak Belediyesi'nin meclis toplantısına "Evet-hayır" polemiği ile yansıdı. Pekdaş'tan AK Parti'ye referandum göndermesi

  • Ege Postası
  • 07.02.2017 - 20:46

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Konak Belediyesi'nin Şubat ayının son meclis toplantısı Başkan Sema Pekdaş yönetiminde gerçekleşti. Önümüzdeki ay görevinde üçüncü yıla başlayacak Perkdaş'ın icraatlerini eleştiren AK Parti'li meclis üyeleri, Konak'ın belediyecilik anlamında sınıfta kaldığını söyledi.

ÜÇ YILDIR BOŞ BOŞ OTURUYORUZ!

Oturumda söz alan AK Parti'li Meclis Üyesi Mehmet Sait Başdaş'ın yaptığı konuşma son günlerde yaşanan referandum tartışmalarının TBMM'den belediye meclisine taşınmasına yol açtı. AK Parti'li Başdaş, "Mart’ta üç yılımızı dolduruyoruz. Ne yazık ki boş boş oturarak geçirdik. Bu kalan iki yılımızı meclis üyelerimizle, bürokratlarımızla iyi değerlendirip Konak için hayırlı işler yapalım" diye konuştu.


PEKDAŞ'TAN "HAYIR"LI CEVAP

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise Başdaş'ın sözlerine referandum göndermesiyle yanıt verdi. CHP'nin halk oylaması sürecinde yürüteceği "Hayır" temalı kampanyaya atıfta bulunan Pekdaş, "Evet, hayırlı işler yapalım" derken, toplantının devamında yaşanan tartışmaya CHP Grup Başkanvekili Ahmet Karadağ da dahil oldu. CHP'li Karadağ, "AK Parti grubuna bir şey hatırlatmak istiyorum. "Burada 3 yıldır oturuyoruz" dedi ama kendi adına konuşsun. CHP oturmadı, ne gerekiyorsa onu yaptı" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.