
Konak'ta şampiyonluk coşkusu
TFF Kadınlar 1. Ligi’nde üst üste 4. kez şampiyon olan Konak Belediyesporlu futbolcular, düzenlenen şampiyonluk gecesinde gönüllerince eğlendi.
- Ege Postası
- 31.03.2016 - 11:06

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın ev sahipliğinde Hilton Otel'de düzenlenen şampiyonluk gecesinde mavi beyazlı futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler geç saatlere kadar eğlenip, sezonunun yorgunluğunu attılar. Gecede oyuncuların hediye ettiği 35 numaralı formayı giyen ve özel olarak hazırlanan şampiyonluk pastasını ekiple birlikte kesen Başkan Pekdaş, daha sonra ısrarlar üzerine piste çıktı, futbolcularla karşılıklı göbek attı.

Gecenin sonunda TFF Kadınlar 1. Ligi’ni zirvede bitiren mevi-beyazlı ekip için şampiyonluk pastası kesildi. Pastayı, futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle birlikte kesen Pekdaş’a 35 numaralı Konak Belediyespor forması hediye edildi.

Sezon öncesi yapılan eleştirilere gereken cevabı şampiyonluğu kazanarak veren Konak Belediyespor, zorlu lig maratonunun yorgunluğunu düzenlenen eğlenceyle attı. Mavi-beyazlı takımı şampiyonluk kutlamasında da yalnız bırakmayan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, “Sezon başında kulübün kapandığını, takımın dağıldığını, sponsor aradığımız söylentilerini çıkarttılar ama biz hep birlikte bir mucize yarattık ve dördüncü kez şampiyonluğu İzmir’e getirdik” dedi.
Türkiye Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'ni 48 puanla lider bitiren Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı üst üste dördüncü kez kazanılan kupayı düzenlenen şampiyonluk yemeği ile kutladı. Geceye Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Konak Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Günen, CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, belediye meclis üyeleri, futbolcular, kulüp yöneticileri ve gazeteciler katıldı. Mavi-beyazlı takımın kupa sevincini doyasıya yaşadığı gecenin açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Zeki Günen yaptı. Sezon başında mütevazı bir bütçeyle genç bir takım kurduklarını belirten Günen, “Bu şampiyonlukta dostluk, dayanışma, takım ruhu ön plandaydı. Her şeyden önemlisi ülkesini, insanını seven, sağlam bir karakter ve dik duruşu da gösterdik. Tüm futbolcularımızı ve yöneticilerimizi kutlarım” dedi.

4’TE 1 İLE GELEN MUCİZE
İzmir’in futboldaki gururu olan Konak Belediyespor’un şampiyonluk pastasını futbolcularla ve kulüp yöneticileriyle birlikte kesen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, kısıtlı bütçeyle büyük bir mucize gerçekleştirdiklerini belirtti. Yapılan haksız eleştirilere gereken cevabın lig sonunda verildiğini dile getiren Pekdaş, “Sezon başında kulübün kapandığını, takımın dağıldığını, sponsor aradığımız söylentilerini çıkarttılar ama biz hep birlikte bir mucize yarattık ve dördüncü kez şampiyonluğu İzmir’e getirdik. Geçen yılların dörtte bir bütçesiyle bu başarı yakalandı. Şimdi İzmir’i, Türkiye’yi Avrupa’da temsil edeceğiz. Daha çok mucizeler yaratacağız ve daha çok başarılar ekleyeceğiz” dedi. Gecede takım kaptanı Didem Taş da Başkan Pekdaş’a adının yazdığı 35 numaralı formayı armağan etti. Şampiyonluk sevincinin doyasıya yaşandığı keyifli gece sonunda futbolcular ve teknik heyet hem Avrupa hem de yeni sezonda şampiyonluk sözü verdi.

Gecede aynı zamanda Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Başkanı da olan Konak Belediyesi Adalet ve kalkınma Partisi (AKP) Meclis Üyesi Sait Başdaş da, AK Parti meclis üyeleri adına tüm futbolcuları kutlayarak gül hediye etti.
Yorum Yazın