Dolar 32,6188
%0.44
Euro 34,7266
%-0.02
Altın 2.514,770
%1.22
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'taki satış krizi için Güven devrede

Konak'taki satış krizi için Güven devrede

CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven Konak’taki arsa satışı krizine el koydu. Başkan Güven, ilçe ve belediye başkanının henüz kendisinden talepte bulunmadığını ancak bugün her iki başkanı da arayacağını açıkladı. Konak'taki satış krizi için Güven devrede

  • Ege Postası
  • 03.10.2017 - 13:15

Halide DEMİR POLATLI / EGEPOSTASI-  CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak da Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve muhalif meclis üyeleriyle görüşüp sorunu çözme çalışması yaparken; duruma CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven de müdahil oldu.

İKİ BAŞKANI DA BUGÜN ARAYABİLİRİM

İl Başkanı Asuman Ali Güven, bugün partisinin ilçe başkanı Başak ve belediye başkanı Sema Pekdaş ile görüşeceğini açıklayarak, “Her iki başkanı da bugün arayabilirim. Birkaç gündür gündemde tartışılıyor bu konuda. Süreci yakinen izliyorum. Acaba arkadaşlar çözüm üretecek mi  beklentisi içindeyim. Ancak her iki başkanı da bugün arayabilirim” dedi.

İLÇE VE BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN HENÜZ TALEP GELMEDİ AMA..

İlçelerde çalışmaların ilçe başkanları tarafından yapıldığını, arsa satışı krizini kendi aralarında çözüme kavuşturmaları için beklediğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Güven, ilçe ve belediye başkanından kendisine henüz bir talep gelmediğini ve beklediğini söyledi:

“İlçelerin çalışmalarını ilçe başkanı yönetiyor. Açıkçası bana ilçe başkanından şu ana kadar bu konuya dair destek ve müdahil olmam konusunda talep gelmedi. Açıkçası ben olayın içinde değilim. Belediye başkanımızdan ve ilçe başkanımızdan talep gelirse devreye girerim. Daha önce devreye girdiğim oldu. Sürecin içinde değilim. Belediye ve ilçe başkanımız değerlendirecek ve katkıda bulunmamı isteyecek. Biz de basından izliyoruz. Bana resmi olarak ilçeden ve belediyeden talep gelmediği için doğal olarak bekliyorum.  Krizi yakinen izliyorum. Benden talep gelmesini bekliyorum. Ancak yine de beni bilgilendirin şeklinde bilgilendirme isteyebilirim.”

DAHA ÖNCE DE DEVREYE GİRMİŞTİM

İl Başkanı Asuman Ali Güven, partisinin ilçe başkanı ve belediye başkanı arasında zaman zaman yaşanan sıkıntı ya da görüş farklılığı durumlarında müdahil olduğunu da anımsatarak, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Daha önce Altınyol sahildeki bölgede inşaatlarla ruhsatlarla ilgili- içkili bölge ilan edilmesiyle ilgili-sıkıntı yaşandığında o zaman sürecin kısaltılması yönünde müdahil olduk. Yine devreye girebiliriz elbette.”

Konak'ta satış krizi: CHP katılmadı meclis yapılmadı Tartışmalı o arsaya satış onayı Tartışmalı satış onayına CHP’li muhaliflerden rest

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.