Dolar 32,5410
%-0.02
Euro 34,9024
%0.1
Altın 2.427,930
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konaklı kızların kupası yoğunluğa takılmış

Konaklı kızların kupası yoğunluğa takılmış

Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Konak Belediyespor'a kupasının pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzon İdmanocağı maçında verilmeyeceği açıklandı.

  • Ege Postası
  • 30.05.2017 - 13:09

Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Konak Belediyespor'a kupasının pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzon İdmanocağı maçında verilmeyeceğinin açıklanması tepki çekerken Futbol Federasyonu Alt Ligler Sorumlusu ve Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, "Tek sorunumuz yoğunluk" dedi.

Federasyon olarak çok yoğun bir dönemden geçtiklerini ve ödül töreni yapmakta zorlandıklarını belirten Ali Düşmez, "Herhangi bir güvenlik sorunu yok. Trabzon İdmanocağı'nın da tepkisi söz konusu değil. Tek sorunumuz yoğunluk. Geçen sezon da şampiyonluk kupasını İzmir'de vermiştik, törene ben de katılmıştım. Bu yıl da aynısı yapılabilir" diye konuştu.

Kupa törenini Trabzon'da yapma konusunu yeniden değerlendirebileceklerini sözlerine ekleyen Düşmez, şu bilgileri verdi:

"Cuma gününe kadar durum netleşir. Ancak biz törenin İzmir'de olmasından yanayız. Geçen sezon Trabzon'da bir gerginlik söz konusuydu. Sonra bir takım olaylar çıkmıştı. O dönemde kupayı vermemiz mümkün görünmüyordu. Şimdi ise önümüzde hem Türkiye Kupası hem de 1. Lig play off finali var. Ayrıca Beşiktaş'ın kupa töreni yapılacak. O nedenle hepimiz çok çalışıyoruz. Konak Belediyespor'a en iyi organizasyonu yapabilmek için kupasının bir hafta sonra İzmir'de verilmesi daha doğru olur. Organizasyonun sönük geçmesini istemeyiz. Yoksa başka bir niyetimiz olamaz."  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.