Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kongre süreci start aldı, Güven düğmeye bastı

Kongre süreci start aldı, Güven düğmeye bastı

CHP’de Genel Merkez olağan kongre takvimini il ve ilçe başkanlıklarına gönderirken, İzmir’de süreçle ilgili ilk toplantı 16 Mayıs’ta. Kongre süreci start aldı, Güven düğmeye bastı

  • Ege Postası
  • 11.05.2017 - 19:23

EGEPOSTASI- 16 Nisan’daki referendum sonrası partilerde iç hareketlilik arttı. CHP Genel Merkezi parti içi yarışın startını verdi olağan kongre takvimi il ve ilçe başkanlıklarına gönderildi. Haziran ayında üye listelerinin hazırlanmasıyla başlayacak süreç delege seçimleri ve kongrelerle birlikte yıl sonuna kadar uzayacak. CHP İzmir’de olağan kongre takvimi gündemli ilk toplantı 16 Mayıs’ta.

CHP İzmir İl Başkanı Asuma Ali Güven 16 Mayıs salı günü ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya gelecek. Güven ilçe başkanlarıyla olağan kongre sürecini masaya yatıracak.

Öte yandan Güven ve il yöneticileri gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında parti de yaşanana hareketlilik ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Güven ve yöneticilerin referandum sonrası televizyon ve gazetelerde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamalar yapan Muharrem İnce ve Deniz Baykal’a tepki gösterdikleri öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.