Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Koordinatör mesaisinde ikinci tur

Koordinatör mesaisinde ikinci tur

AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarının fotoğrafını çekmek üzere Genel Merkez tarafından görevlendirilen  Kütahya Milletvekili İshak Gazel karın ziyaretlerinin devamı için İzmir’de olacak. Gazel “2019’da teşkilatların yol haritasını çizmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Gazel: Hedefimiz İzmir'de oyları artırmak

  • Ege Postası
  • 25.09.2017 - 13:32

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - AK Parti İzmir 2. Bölge Koordinatörü Kütahya Milletvekili İshak Gazel İzmir’de, kendi bölgesindeki 7 ilçeyi ziyaret ederek 2019 seçimlerinde ilçelerin üzerine düşen görevleri ve yol haritasını paylaştı. Gazel İzmir ziyaretine yarın kaldığı yerden devam edeceğini belirterek “Ben 7 İlçeye girdim Salı ve Çarşamba günü de İzmir’de olacağım. Bölgede 16 ilçemiz var devamını ziyaret edeceğiz” dedi. 

"HEDEFİMİZ BAŞARI" 

Teşkilat ziyaretlerinin olumlu geçtiğini dile getiren Gazel, “İlçe teşkilatlarımızı ziyaret ettik. İlçe başkanları ve İl Başkanımızla zaten tanışıyorduk. Onlardan teşkilat hakkında bilgi aldık. Teşkilat üyelerimizle tanıştık. İzmir’deki oy oranımızın yükselmesiyle ilgili çalışma prensiplerimizi tespit ettik. Hedefimiz İzmir’de milletvekili sayımızı yükseltmek ve 2019 seçimlerinde büyükşehir belediyemizi ve ilçe belediyelerimizi alarak büyük bir başarı elde etmek. Tabii burada teşkilatlarımızın üzerine de büyük bir görev düşüyor” diye konuştu. 

“TÜM İLÇELERİ GEZECEĞİZ”

İzmir’de 2019 yılınıda yapılacak belediye seçimlerinde büyük bir başarı. Elde etmeyi hedeflediklerini dile getiren Gazel “Teşkilat  yönetim kurullarımızla da bu konularla alakalı istişarelerde bulunduk. Yol haritasını çizmeye gayret gösterdik. Gelecek günlerde de sık sık buralara geleceğiz. Salı ve Çarşamba günü İzmir’de olacağım. Çarşamba tüm ilçeleri gezmiş olacağız”şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.