Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7662
%0.1
Altın 2.496,640
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Koordinatör Yıldırım'dan Kemalpaşa'da istikrar vurgusu

Koordinatör Yıldırım'dan Kemalpaşa'da istikrar vurgusu

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olan ve İzmir, İstanbul ve Ankara Teşkilatlar Koordinatörlüğü görevini yürüten Murat Yıldırım, AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 15.03.2017 - 09:52

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve AK Parti ilçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ile birrlikte İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve mahalle başkanlarının katıldığı toplantıya iştirak etti. Yapılan açılış konuşmalarının ardından konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine vurgu yaptı.  Seçim startının verildiği ilk günden bugüne kadar gece güzdüz demeden çalıştıklarını kaydeden Uğurlu, “Çünkü biz biliyoruz ki bu bu seçim hak ile batılın seçimidir. Halkın iktidar olmasını istemeyenler ve Türkiye’nin eski Türkiye’ye dönüşmesini isteyenler emellerine ulaşamayacaklar. Bizim bu doğrultuda kapı kapı dolaşıp gerçekleri anlatmamız gerekiyor. İşim bilincinde ve sorumluluğunda olan bir Parti teşkilatımız var. İnşallah Kemalpaşa ile birlikte İzmir’i şaha kaldıracak ve Türkiye’nin şaha kalkmasına vesile olan temel taşlardan biri de bizler olacağız” diye konuştu.

Daha sonra konuşan Murat Yıldırım ise “Biz burada istikrar mücadelesi yapıyoruz. Yani koalisyon dönemlerini istemiyoruz. Meclis yasama yapacak, denetim yapacak; hükumet ise icranın başında olacak 5 yılda bir seçilecek, 2 kere 5 yıl görev aldıktan sonra bir daha da seçilemeyecek. Demek ki, Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var. Amerika başkanlık sistemiyle yönetiliyor, istikrar var ses yok, İngiltere krallıkla yönetiliyor, ses yok, Fransa başkanlık sistemiyle gidiyor ses yok; ama Türkiye’yi istikrarsızlığa sürükleyip kendi içimizde kavga edelim, büyümeyelim istiyorlar” diye konuştu.

Yıldırım,  yardım bekleyen ve zulüm gören Müslüman ülkelerin sorunlarının da anayasa değişikliğinin kabulüyle çözüleceğine dikkat çekerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.