Dolar 32,5594
%0.14
Euro 34,8278
%0.47
Altın 2.418,580
%-0.59
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KOSBİ'li sanayicilerin otoyol sevinci

KOSBİ'li sanayicilerin otoyol sevinci

Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla hizmete açılan İzmir-İstanbul Otoyolu'na bağlı Ulucak, Kuyucak, Yenmiş kavşakları ile Belkahve Tüneli, Kemalpaşa ve çevresindeki sanayi bölgelerinin ticaret hacmini büyütecek.

  • Ege Postası
  • 11.03.2017 - 12:50

KOSBİ'li sanayicilerin bölgeye daha kısa sürece ulaşmasını sağlayan yolun yatırımlara da yansıyacağını söyleyen Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, "İstanbul-İzmir otoyolunun önemli noktalarından biri olan Ulucak, Kuyucak, Yenmiş kavşakları ve Belkahve Tünelleri bölgemizde şimdiden bir hareketlenme yarattı. Lojistik köyünde bölgemizde olması ile İzmir'in cazibe merkezi olduk. Kurumsal yayın organımız KOSBİ Aktüel Dergisi'nde de otoyolun bölgemize sağlayacağı katkıları kapak konusu olarak işledik. Otoyolun her geçen gün bölgemize katkısını artıracağına inanıyorum" dedi. 

İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 kilometrelik kısmının KOSBİ'nin kuzey sınırından geçtiğine işaret eden Porsuk, "Bölgemiz İstanbul başta olmak üzere birçok kenti birbirine bağlayan yola oldukça yakın. Sanayi bölgemizin lojistik avantajı bu yol sayesinde bir kat daha arttı. Yatırımcılar yeni yol ile lojistik avantajı da elinde barındırdığı için yönünü KOSBİ'ye çevirdi. Yatırımların bu bölgeye gelmesinde açılan yolun ve yapılacak olan lojistik köyün büyük etkisi olacak" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.