Dolar 32,5162
%-0.09
Euro 34,7882
%-0.22
Altın 2.418,200
%-0.49
Bist-100 9.673,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kurul o maçla ilgili ceza yağdırdı!

Kurul o maçla ilgili ceza yağdırdı!

AMATÖR Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta 5 Mart'ta Uşak'ta oynanan ve ev sahibi ekip 1-0 öndeyken çıkan olaylar yüzünden yarıda kalan Utaş Uşakspor-Ödemişspor maçıyla ilgili ilk cezaları kesti. Badem 'futbol teröristleri' demişti

  • Ege Postası
  • 21.03.2017 - 17:48

Kurul, karşılaşmayı protokol tribününden izlemesine rağmen 65. dakikada başlayan olaylar sonrası sahaya inerek rakip oyunculara saldıran Uşakspor yöneticisi İskender Doğan'a 120 gün hak mahrumiyeti ile 3 bin TL ceza verdi. Ev sahibi ekibin futbolcularından Mustafa Kurcan 2, Uğur Köprülü 1, konuk takım futbolcuları Samet Sarıkaya 2, Hamit Taşkın ise 1 maç ceza aldı.

Badem: Futbol teröristleri!

Müsabakada kırmızı kart gördükten sonra rakip takımdan Ömercan Aslan'a kafa atarak olayın fitilini ateşleşleyen Ödemişsporlu futbolcu Serdar Öztan'ın yanı sıra esame listesinde adı olmamasına rağmen sahaya girerek olaylara karışan Uşaklı Serhat Çiçek'in dosyalarıyla ilgili karar, eksik bilgi ve belgelerin tamamlanmasından sonra verilecek. Bu futbolcular tedbirli olarak kurula sevkedildi. Ev sahibi takımdan Gökhan Konur ve Burhan Coşkun, konuk ekibin teknik patronu Sebahattin Algun Erdem'in dosyaları da inceleme aşamasında. Kulüpler ve tatil edilen maçla ilgili karar da önümüzdeki günlerde verilecek.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, maçta yaşananların ardından yaptığı yazılı açıklamada  oluşan çirkin görüntülere sebep olanlar için "Futbol teröristleri" demişti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.